Home > Experts > Marijke Maatkamp

Marijke Maatkamp

Marijke is gespecialiseerd in het puberbrein en zij begeleidt al jaren jongeren. Het is haar missie om jongeren en de mensen die om hen heen staan te vertellen over de onvoorstelbare mogelijkheden van het brein. Voor jongeren is het belangrijk te weten waarom ze doen wat ze doen en hoe ze zelf de regie in handen kunnen nemen over hun eigen brein. Zo blijven ze wendbaar en flexibel om energiek en gezond in het leven te kunnen staan. En dat is hard nodig in de huidige maatschappij. Zelf kreeg Marijke rond haar 30e een burn-out. Ze weet zeker dat als zij toentertijd de kennis had die ze nu heeft, ze niet in een burn-out was beland. En dat gunt ze ieder ander!

Marijke is trainer en spreker bij Brain Balance in het onderwijs en betrokken bij jongeren trajecten van Brain Balance. Ze verzorgt één van de modules van de online trainingen in het onderwijs en verzorgt de inspiratiesessies over het Puberbrein.

Marijke heeft de opleidingen Level 1 én Level 2  bij Brain Balance Opleidingen succesvol afgerond. Daardoor is zij nóg nieuwsgieriger geworden naar de werking van het brein. Ook is ze opgeleid tot jongerencoach en is ze altijd op zoek naar nieuwe informatie en kennis. Ze blijft zich dan ook graag bijscholen.

“Anderen motiveren aan de slag te gaan met hun breinprocessen waardoor zij meer geluk en gezondheid ervaren in het dagelijkse leven”. Dat is waar Marijke haar energie uit haalt. Ze deelt dan ook met veel enthousiasme haar kennis en ervaring met jou.