Floor van der Steen

Brain Balance Coach

Floor is Brain Balance coach, psychiatrische verpleegkundige en coach op het gebied van overgewicht en maagverkleiningen.

Ik werk al  25 jaar in de gezondheidszorg. Voor mij was ondanks mijn ervaring en kennis soms ook zoeken naar een goede balans. Zeker met mijn gewicht. Jarenlang was ik veel te zwaar en had velen programmeringen over mijn gewicht en gezondheid.

Ruim zes jaar geleden veranderde alles en sindsdien leef ik gezonder maar vooral ben ik in balans.Niet alleen voor mij is dit een ommekeer geweest maar ook voor mijn gezin. Zij leren nu ook hoe het is om een gezond lichaam en brein te hebben. Ik heb de opleidingen bij Charlotte Labee gevolgd en voelde me als een vis in het water.

Wanneer je kijkt naar de oorzaak en je gaat minder pleisters plakken op de ‘wonden’ te helen, dan kom je tot de kern. Dat het tijd kost om een programmering te veranderen is een feit maar de weg ernaar toe is net zo leuk als het resultaat zelf.

Ik hoop dat ik met mijn kennis en enthousiasme jou kan leren hoe fijn  het is als je  anders leert denken.

 

Floor van der Steen

Brain Balance Coach level 1

Floor

Blain Balance Coach

Trainer bij:

Floor is Brain Balance coach, psychiatrische verpleegkundige en coach op het gebied van overgewicht en maagverkleiningen.

Ik werk al  25 jaar in de gezondheidszorg. Voor mij was ondanks mijn ervaring en kennis soms ook zoeken naar een goede balans. Zeker met mijn gewicht. Jarenlang was ik veel te zwaar en had velen programmeringen over mijn gewicht en gezondheid.

Ruim zes jaar geleden veranderde alles en sindsdien leef ik gezonder maar vooral ben ik in balans.Niet alleen voor mij is dit een ommekeer geweest maar ook voor mijn gezin. Zij leren nu ook hoe het is om een gezond lichaam en brein te hebben. Ik heb de opleidingen bij Charlotte Labee gevolgd en voelde me als een vis in het water.

Wanneer je kijkt naar de oorzaak en je gaat minder pleisters plakken op de ‘wonden’ te helen, dan kom je tot de kern. Dat het tijd kost om een programmering te veranderen is een feit maar de weg ernaar toe is net zo leuk als het resultaat zelf.

Ik hoop dat ik met mijn kennis en enthousiasme jou kan leren hoe fijn  het is als je  anders leert denken.

Floor van der Steen

Brain Balance Coach level 1