Test jouw energiebalans

Test jouw energiebalans

Start de test

Ademwerk Ademsessie Breathwork Rotterdam

Breathwork sessie

Een transformerende ervaring met de kracht van jouw adem. Of je nu zoekt naar fysieke, mentale, emotionele of spirituele heling, Nanda Coenen begeleidt jou in een veilige omgeving om de kracht van ademen te ervaren.

Onderdrukte emoties, angsten, verlangens en belemmeringen loslaten met breathwork

Voor iedereen die de verbinding tussen het brein, hart en buik wil herstellen met de kracht van de adem. 

Onbewust sla je ervaringen en emoties op in jouw lichaam. En nog veel vaker onderdruk je deze met je adem, waardoor ze zich vastzetten in jouw lijf. Al die opgeslagen ervaringen en emoties zijn ook terug te zien in jouw ademhaling. Wellicht herken je jezelf in een oppervlakkige adem, het vastzetten van je adem, hyperventilatie of niet volledig kunnen uitademen. Tijdens deze breathwork sessie laat je jouw adem weer volledig door je lichaam stromen. Je maakt een reis naar binnen, je lichaam in. Om weer te gaan voelen in plaats van denken.

We nodigen je uit om weer in contact te komen met jezelf, je lichaam en gevoel. Om je immuunsysteem een boost te geven, ontspanning te ervaren, emoties los te laten en mooie inzichten tot je te krijgen.

Ontdek de transformerende kracht van ademwerk tijdens onze breathwork sessie. Deze ademsessie helpt je om stress en spanning los te laten en jouw gezondheid en geluk te verhogen. Of je nu zoekt naar fysieke, mentale of emotionele heling, Nanda Coenen begeleidt jou in een veilige omgeving om de kracht van ademen te ervaren.

Disclaimer: Wanneer je zwanger bent, specifieke medicijnen gebruikt, een hoge bloeddruk hebt, hartproblemen of bijvoorbeeld last hebt van psychoses overleggen we eerst met jou om te kijken of deze training voor jou geschikt is. Neem hiervoor contact met ons op via info@brainbalanceinstituut.com.

Groepssessie

Breathwork

 • Donderdag 10 oktober 2024
 • 19.00 – 22.00 uur
 • Theodoor Colenbranderhof 3,
  Rotterdam
 • Incl. Brain Food snack
 • Incl. matras, deken en oogmasker tijdens sessie
 • Prijs: €79,-

Nanda Coenen

Brain Balance Coach- en trainer, Vitaliteitscoach en natuurgeneeskundig therapeut

Snelle informatie

Geaccrediteerd door

reathwork ademsessie breathwork sessie Rotterdam

Wij verwelkomen jou op ons instituut in Rotterdam waar onze zaal is omgetoverd tot een warme setting met fijne energie. Hier ligt een comfortabel matras, deken en oogmasker voor jou klaar. Er wordt rustige muziek afgespeeld en jij kunt je settelen op jouw plekje. 

Tijdens de Breathwork sessie begeleidt Nanda jou door verschillende ademhalingstechnieken. Met deze diverse technieken en prachtige muziek, wordt de sessie perfect opgebouwd naar de Verbonden Adem. De Verbonden Adem is een krachtige ademhalingstechniek die gebaseerd is op een diepe, ritmische ademhaling zonder pauzes tussen de in- en uitademing.

Deze ademtechniek kun je op verschillende manier ervaren:

 • De Verbonden Ademhaling kan zorgen voor een verhoogde energie in het lichaam. Dit kan zich uiten in tintelingen, een warm gevoel of spierspanning.
 • Een Verbonden Ademhaling kan zorgen voor een emotionele ontlading. Je kunt hierdoor gaan huilen, lachen of andere emoties ervaren die je had weggestopt.
 • De Verbonden Adem kan leiden tot een gevoel van kalmte en sereniteit.
 • De Verbonden Ademhaling kan zorgen voor een verhoogd bewustzijn van jezelf en je omgeving. Dit kan jou een gevoel van helderheid en inzicht geven.

Het is belangrijk om je te realiseren dat iedereen anders reageert op de Verbonden Adem. Er zijn verschillende factoren die jouw ervaring beïnvloeden, zoals je huidige gemoedstoestand en de omgeving waarin de sessie plaatsvindt.

Iedereen gaat een ademsessie dus op zijn of haar eigen manier ervaren. Bovenstaande punten zijn voorbeelden van hetgeen dat je kunt ervaren, maar het is geen doel op zich. Jouw lichaam zal jou precies geven wat er op dat moment nodig is. Nanda en de spaceholders zullen jou hierin begeleiden en hebben aandacht voor iedereen. Zo kun jij je volledig overgeven aan de ademreis in een veilige setting.

Na de Verbonden Adem reis je nog even verder op de prachtige muziek. Na de sessie verzorgen wij drinken en eten om weer volledig in het hier en nu te komen. En is er ruimte om jouw ervaring te delen en je breathworksessie op die manier fijn af te sluiten.  

Ik heb al vaker breathworksessies gedaan, maar deze keer was het zo bijzonder. Ik voelde mij heel veilig, waardoor ik mij helemaal kon openstellen voor de ervaring. Ik heb heel veel gevoeld en gezien. Ik voel de energie helemaal door mijn lichaam stromen nu.

Elise
Breathwork inspiratiesessie

Ik wil Nanda en de andere collega’s erg bedanken voor deze speciale avond. Het was voor mij de eerste keer dat ik een Breathwork deed. Ik vond het stiekem best spannend. Maar toen ik eenmaal lag voelde ik mij heel kalm worden door de ademhalingsoefeningen. Ik heb zelfs een moment gehad waarop ik mijn overleden ouders voorbijzag gekomen. Ik zal deze avond niet snel vergeten.

Fabian
Breathwork inspiratiesessie

Onbeschrijfelijk. Ik heb er geen woorden voor. Dit moet je gewoon zelf ervaren. Dankjewel Nanda. Je bent echt een mooi mens.

Simone
Breathwork inspiratiesessie

Nanda heeft een hele fijne stem. Heel fijn om naar te luisteren tijdens het ademen. De muziek die werd afgespeeld was ook erg indrukwekkend. Hierdoor kwam ik er heel snel in.

Esther
Breathwork inspiratiesessie

Echt heel bijzonder dat jullie precies langskomen op de momenten dat ik het nodig had. Jullie gaven mij zo’n warm gevoel. Ik heb mij heel veilig gevoeld de hele avond. Ik kom de volgende keer graag weer.

Lora
Breathwork inspiratiesessie

Ik ben hier eerder geweest voor de tweedaagse training over breathwork. Hier heb ik heel veel geleerd over hoe je met je ademhaling je gezondheid kan ondersteunen. Tijdens die trainingen deden we ook een breathworksessie en die wilde ik graag nog eens doen. Ik voelde mij toen zo energiek daarna. Ook deze keer was het weer heel fijn. Ik voel dat mijn longen weer openstaan.

Davy
Breathwork inspiratiesessie

Wauw, wat een bijzondere reis heb ik deze avond gemaakt. Ik zit momenteel in een hele lastige privésituatie en ik heb hier bepaald stuk kunnen loslaten voor mijn gevoel. De tranen liepen over mijn wangen en bleven maar komen. Maar ik voel mij nu al een stuk lichter. Dankjulliewel voor deze bijzondere ervaring.

Hele mooie muziek die mij diep raakte.

Babette
Breathwork inspiratiesessie