Test jouw energiebalans

Test jouw energiebalans

Start de test

Cacao ceremonie

Een onvergetelijke ervaring waarbij je wordt begeleid in een reis naar binnen. Leer luisteren naar wat je hart jou vertelt met de hulp van de krachtige meester-plant rauwe cacao.

Leer luisteren naar je hart en kom in diepe verbinding met jezelf

Voor iedereen die op een dieper niveau met zichzelf en zijn hart wil verbinden.

Hoe kun jij je herinneren wie je bent, wat je persoonlijke missie en bestemming is? Leer luisteren naar wat je hart je vertelt met behulp van de krachtige meester-plant rauwe cacao. Krijg unieke inzichten onder professionele begeleiding van Sharon en Henry tijdens een transformerende cacao ceremonie in Rotterdam.

We nodigen je uit te verbinden met jezelf en met elkaar tijdens een unieke ceremonie. Samen dansen, zingen, delen en het leven vieren.

‘Deep inside there is a longing, remember the real you. Letting go of all your stories you believed that were true’

 

Groepssessie

Cacao ceremonie

  • Vrijdag 20 september 2024
  • 19:00 – 22:00 uur
  • Theodoor Colenbranderhof 3, Rotterdam
  • Incl. Brain Food snack
  • Inclusief meditatiekussen en deken tijdens sessie
  • Prijs: €79,-

Sharon en Henry

Snelle informatie

Wat ga ik ervaren tijdens deze cacaoceremonie?

We starten de ceremonie met het zetten van een intentie: wat is de reden dat jij hier bent, wat wil je vandaag, maar ook morgen en de rest van je leven ervaren? Met die intentie drinken we de cacao om vervolgens met behulp van de mooie muziek dieper te verbinden met onszelf. Sharon en Henry weten precies welke stappen je mag zetten om de werking van de cacao écht te gaan ervaren en ondersteunen jou hierbij.

  • Kom dichter bij jouw gevoel
  • Ontvang unieke inzichten en helderheid
  • Verbind je lichaam, hart en brein
  • Kom thuis in je eigen energie
  • Laat je creativiteit stromen

Tijdens deze unieke ceremonie is er bovendien ruimte om te delen: een verhaal, muziek, dans, poëzie, wat je hart je ingeeft. Samen maken we de ceremonie tot een onvergetelijke ervaring.

‘Can’t deny your inner calling to rise up & shine. Will you trust that magic journey where your moon & stars align’

Ik vond de ceremonie echt heel bijzonder. Er kwamen veel emoties los en ik voelde mij in verbinding met mijzelf. Een hele fijne energie en ik ga de komende dagen lekker nagenieten.

Lies
Cacao ceremonie

Onwijs bedankt voor deze mooie avond. Ik voelde mij erg op mijn gemak, waardoor ik mij echt open durfde te stellen. De ontspannen sfeer en de zorgzame begeleiding maakten dit een bijzondere ervaring. Ik kijk er naar uit om dit nog eens mee te maken.

Femke
Cacao ceremonie

Ik voel me geïnspireerd en vol dankbaarheid voor deze avond. Ondanks dat we elkaar niet kenden, was iedereen erg open en durfde ik mij kwetsbaar op te stellen. Een erg fijn gevoel, wanneer je dit voor de eerste keer meemaakt.

Lesley
Cacao ceremonie

Het was een mooie gelegenheid om los te laten wat niet meer nodig was en ruimte te maken voor groei. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een avond in het teken van rust en verbinding.

Sandra
Cacao ceremonie

De cacao ceremonie was een fijne manier om uit mijn comfort zone te stappen en iets nieuws te proberen. Ik had geen idee wat ik moest verwachten en kwam er tijdens de ceremonie dan ook achter dat je dit echt zelf moet ervaren. Het is spannend, maar als je je aan deze ervaring durft over te geven, voelt dat enorm bevrijdend.

Chiara
Cacao ceremonie

Wat een fijne sfeer. De muziek was uniek en raakte mij. Hierdoor kon ik echt in het hier en nu zijn, zonder mijn gedachten op hol te laten slaan. Ik werd mij weer bewust van wie ik ben en denk dat iedereen dit een keer zou moeten meemaken.

Jamie
Cacao ceremonie
https://www.youtube.com/watch?v=uphi7TSNrogu0026t=38s
 

“Wat een verademing is dit. Ik begrijp eindelijk waar mijn klachten precies vandaan komen en ik kan hier direct mee aan de slag. Dankjewel voor alle kennis, Ginny!”

Astrid
Hormonen en je brein

“Waanzinnig fijne en enthousiaste manier van communiceren. En de training werd helemaal afgestemd op de behoeften van onze groep. Zo fijn!”

Karen
Hormonen en je brein

“In eerste instantie had ik mij aangemeld om meer te leren over hormonen voor mijn puberzoon. Maar ik ga nu ook nog eens naar huis met heel veel kennis voor mijzelf. Ik vond het onderwerp seks en libido zeer interessant. Er wordt namelijk niet zoveel over gesproken. Dankjewel voor deze inspirerende twee dagen.”

Hanneke
Hormonen en je brein

“Ik voelde mij heel veilig in de groep, waardoor ik ook openlijk over mijn eigen klachten kon praten. Dat is heel fijn, want nu ga ik met een concreet plan naar huis. Ik heb zin om ermee aan de slag te gaan! En ik kom zeker nog een keer terug voor een training bij jullie.”

Linda
Hormonen en je brein

“Ginny heeft super veel kennis en dit brengt ze op een hele leuke manier over. De groep was heel enthousiast en er hangt een goede sfeer op de locatie. Ik heb echt genoten van de tweedaagse en ben dankbaar voor alles wat ik heb geleerd.u0022

Daphne
Hormonen en je brein

“Ik vond de lesstof soms wat lastig, omdat we echt de diepte in gingen. Maar ik heb er vertrouwen in dat alles nog gaat landen en ga graag met alle tips aan de slag!”

Sigrid
Hormonen en je brein

“Dr. Ginny is ontzettend goed! Ontzettend veel kennis en brengt het super. THE BEST!!! Mooie presentatie en af en toe leuke bewegingsblokken. Ps. Heerlijke soep en fantastische salades.”

Conny
Hormonen en je brein

“Heel leuk dat mensen tussendoor hun eigen inbreng kunnen toevoegen. Dat maakt het heel persoonlijk!”

Jaqueline
Hormonen en je brein