Test jouw energiebalans

Test jouw energiebalans

Start de test

Hypnose groepssessie

Hypnotherapie groepssessie

Laat je leiden naar een lichamelijke ontspannen staat en transformeer beperkende overtuigingen, gewoontes en gevoelens in jouw onderbewustzijn middels hypnose therapie. Een transformerende ervaring onder professionele begeleiding van hypnotherapeut Amber Leimena.

Jouw transformatie door hypnose therapie

Beeld je eens in hoe het zou zijn om jouw belemmerende overtuigingen, programmeringen, gewoontes en gevoelens los te hebben gelaten. Je voelt de energie vrij stromen door je hele lichaam. Je voelt je kalm en rustig. En je lichaam en geest staan weer in verbinding met elkaar. Je ervaart wie je echt bent, voelt je zelfzeker en kan krachtige beslissingen nemen van binnenuit.

Tijdens deze avond wordt hypnose therapie ingezet om jouw beperkende overtuigingen en programmeringen in jouw onderbewustzijn los te laten en te transformeren.

Denk bijvoorbeeld eens aan in slaap vallen en wakker worden. Dat gebeurt ‘gewoon’. Voor jouw programmeringen geldt hetzelfde, die gebeuren ‘gewoon’. Voor de hypnose therapie word jij nog onbewust aangestuurd door jouw beperkende programmeringen en ben jij nog niet in staat hier verandering in te brengen. Door deze groepshypnose raak je bewust van wat er onbewust in de weg zit. Je kunt (oude) programmeringen resetten en zo de persoon zijn die je wil zijn. De persoon die jij diep van binnen al bent.

*Disclaimer: Er zijn situaties waarbij je meer baat zou hebben bij individuele hypnotherapie. Denk hierbij aan zaken als: ernstige psychische aandoeningen, onvoldoende mentale capaciteit, ernstige verslavingsproblemen of een heftige traumageschiedenis. Lees in dat geval ook ‘Contra-indicaties bij hypnotherapie in groepsverband’ hieronder.

Groepssessie

Hynotherapie

 • Woensdagavond 6 november 2024
 • 19.00 – 22.00 uur
 • Theodoor Colenbranderhof 3, Rotterdam
 • Gratis parkeren
 • Incl. Brain Food snack
 • Incl. matras en deken tijdens sessie
 • Prijs: €79,-

Amber Leimena

Hypnotherapeut

Snelle informatie

Geaccrediteerd door

Hypnotherapie ervaring

Wij verwelkomen jou op ons instituut in Rotterdam waar onze zaal is omgetoverd tot een warme setting met fijne energie. Hier ligt een comfortabel matras en deken voor jou klaar. Er wordt rustige muziek afgespeeld en jij kunt je settelen in de ruimte.

Voordat je op de mat gaat liggen, legt hypnotherapeut Amber eerst uit wat hypnose is, hoe het werkt en wat je kunt verwachten tijdens de sessie. Door het doen van ontspanningsoefeningen, zoals specifieke ademhalingstechnieken en geleide visualisaties, word je alvast in een ontspannen staat gebracht. Daarna word je een hypnotische trance gebracht waarna je steeds dieper in hypnose gaat.

Hypnose is een natuurlijk verschijnsel welke je op verschillende manieren kunt ervaren. Sommigen kunnen dieper in hypnose gaan dan anderen en iedereen zal dezelfde maar ook verschillende symptomen vertonen. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Herinneringen
 • Personen
 • Gedachten
 • Kleuren
 • Vormen
 • Visioenen
 • Droombeelden

Ons brein en in het bijzonder ons bewustzijn beweegt tijdens een hypnotische staat in verschillende frequenties. De diepte van hypnose gaat over het afdalen in de frequentielagen van je bewustzijn. Dit zijn verschillende bewustzijnsstaten en hypnose heeft daardoor voor iedereen een verschillende uitkomst welke ook per groepssessie kan verschillen.

Je mag erop vertrouwen dat de sessie jou precies zal geven wat jij op dat moment nodig hebt. Probeer je verwachtingen ook maar los te laten, want het zal waarschijnlijk anders gaan, dan je nu bedenkt. Amber en de spaceholders zullen jou de gehele sessie begeleiden en hebben aandacht voor iedereen. Zo kun jij je volledig overgeven in een veilige setting.

Na de sessie verzorgen wij drinken en eten om weer volledig in het hier en nu te komen. En is er ruimte om jouw ervaring te delen en jouw sessie op die manier fijn af te sluiten. 

Samen met Amber ben ik in mijn onderbewuste op zoek gegaan naar wat mij belemmerde om dit los te laten. Ook dit was echt verbluffend: in één sessie werd het helder, kon ik het loslaten en er andere gedachten voor in de plaats brengen. Heel mooi, bijzonder en helpend. Ik vind het zo interessant dat ik met veel plezier ook de opleiding Level 1 ga volgen. Ik kijk er naar uit!

Odette

Lieve Amber, super bedankt. Het was een mooie ervaring. Bedankt voor de veilige omgeving die jij mij gaf.

Fleur

Bedankt voor de inzichten die ik voor mijzelf heb gekregen en waarmee ik aan de slag kan gaan.

Ruud

Ik heb er super veel aan gehad. Ik zit nu veel beter in mijn vel, heb meer energie, kan goed grenzen aangeven en heb geen hoofdpijn meer. Ik voel mij zoveel rustiger en relaxter. Ik gun dit iedereen.

Liam

Ik vond dit zo bijzonder. Ik voelde mij heel veilig, waardoor ik mij helemaal kon openstellen voor de ervaring. Ik heb heel veel gevoeld en gezien. Ik voel de energie helemaal door mijn lichaam stromen nu.

Elise

Veel te weten gekomen, alles goed kunnen opnemen. Wij hebben geen tips en mijn tops: goede inhoud, fijne sfeer, fijne omgeving, goed inhoudelijk programma, open en toegankelijk.

Marion en Sander

Waanzinnig fijne en enthousiaste manier van communiceren. En de training werd helemaal afgestemd op de behoeften van onze groep. Zo fijn!

Karen

Deze cursus was nog beter dan ik mij had voorgesteld. Heel veel informatie, hele prettige trainster en goede sfeer. Ik ga echt met heel veel energie naar huis.

Tim