Get Connected Jongerenavond

Connecten met gelijkgestemden over gezondheid, brein en balans. Kies voor een leven vol verbinding, energie en dromen.

Get Connected Jongerenavond

Connecten met gelijkgestemden over gezondheid, brein en balans. Kies voor een leven vol verbinding, energie en dromen.

Brain Balance training

Vanuit Brain Balance organiseren we op 23 januari tussen 19.00 en 21.30 uur een te gekke avond voor jongeren en jongvolwassenen tussen de 18 en 25 jaar zodat je kunt connecten met gelijkgestemden.  

Aandacht voor je breingezondheid is ontzettend belangrijk om rust en geluk te kunnen ervaren, maar wanneer je bijvoorbeeld in jouw klas of vriendengroep niemand hebt met wie je hierover kunt brainstormen, verdwijnt de urgentie ervan al snel naar de achtergrond. Helemaal niet erg en volkomen logisch, maar we willen jou als bewuste jongvolwassene graag helpen en ondersteunen om van Brain Balance een lifestyle te maken. Zodat je met volle focus, rust en vooral heel veel geluk en magische momenten de toekomst in gaat!

23 januari 2024
€9,95
  • 18 - 25 jaar
  • Brain Balance Coaches
  • 19:00 - 21:30 uur
  • Inclusief Brain Food & Drinks
  • Toegang tot online community
  • Brain Balance Instituut, Theodoor Colenbranderhof 3, Rotterdam

Wanneer is deze avond iets voor jou?

Herken jij dit? Je bent niet de enige!

Heb jij regelmatig het gevoel dat je wordt geleefd, dat je keuzes moet maken en dat er veel van je wordt verwacht? Gaat dit ten kostte van je rust, focus en geluk? Ben je zoekende naar jouw rol in deze maatschappij? Je bent niet de enige.

Steeds meer jongeren worden overspoeld door negatieve gedachten en 1 op de 3 voelt zich weleens depressief. 82% van de jongeren heeft symptomen van een beginnende burn-out. En dat is niet zo gek – ons brein is namelijk niet gemaakt om dagelijks zo extreem veel prikkels te verwerken. En wanneer je als jongvolwassene naast de ‘normale’ stressprikkels als social media, fast food en slaapgebrek ook nog te maken krijgt met groepsdruk en keuzestress over studies, relaties en de toekomst kan de emmer al snel overlopen. En daar willen wij je graag mee helpen!

Zij gingen jou voor

Hoe ziet deze avond eruit?

We verklappen nog niet teveel, maar het wordt een avond met inspiratie, connectie gegeven door onze Brain Balance coaches! Hieronder is de terugblik te zien van het vorige Get Connected, jongerenevent. We hopen je snel te zien!

Online community

Alle deelnemers van de Get connected jongerenavonden krijgen exclusief toegang tot de online community van Brain Balance jongeren. Hierin kan jij connecten met gelijkgestemden die ook aanwezig waren bij de jongerenavonden en die van Brain Balance hun Life-style willen maken. Een veilige omgeving waarin tips & tricks worden gedeeld, de nieuwste artikelen en alle overige updates rondom het onderwijs. Wij geloven er namelijk in dat als we verbinden dat er een veilige omgeving ontstaat. Veiligheid is heel belangrijk voor ons brein om überhaupt een verandering in gang te kunnen zetten.

“Kinderen, tieners en jongvolwassenen helpen en ondersteunen met de Brain Balance Lifestyle. Zodat ze met volle focus, rust en vooral heel veel geluk en magische momenten de toekomst in gaan!”

“Kinderen, tieners en jongvolwassenen helpen en ondersteunen met de Brain Balance Lifestyle. Zodat ze met volle focus, rust en vooral heel veel geluk en magische momenten de toekomst in gaan!”

Waarom een Brain Balance Lifestyle?

Wanneer je met de Brain Balance Lifestyle aan de slag gaat, ga je je hersenen trainen a.d.h.v. de zeven pijlers van de Brain Balance methodiek.

De meest waardevolle tool in het menselijk lichaam is zonder twijfel je brein, je hersenen sturen namelijk nagenoeg alles aan. Hoe je leert, denkt, voelt en creëert. Maar ook hoe je geluk wordt ervaart en hoe je je als mens ontwikkelt. In deze snel veranderende wereld is preventieve zorg voor je brein dan ook super belangrijk om je beter staande te kunnen houden in de dagelijkse maatschappij!

Bij een Brain Balance Lifestyle draait het daarom om het (her)vinden van balans en we helpen jou en andere leeftijdsgenoten graag met het herprogrammeren van je brein zodat je enorme stappen kunt zetten in je persoonlijke ontwikkeling. Doorbreek al je zelf opgelegde grenzen en kijk zelfverzekerd de toekomst in!