Bekijk dit filmpje en verhoog je energie naar een andere frequentie!

Leestijd 3 minuten
breinkennis

Steeds vaker hoor ik mijzelf tegen mensen zeggen dat het mijn missie is om meer mantra muziek de wereld in te brengen. Ik ben er van overtuigd namelijk dat hoe meer mensen mantra’s zingen en luisteren, hoe meer geluk, vrede en energie er in de wereld zal zijn! Echt waar.

De helende klanken van de mantra zijn namelijk niet alleen heilzaam voor diegene die ze zingt, maar ook voor haar of zijn omgeving. Het sijpelt zeg maar door.

Wij zijn energetische wezens. En wat wij denken, elkaar vertellen en bekijken heeft invloed op onze energie. Stel, je zit in een wachtkamer en iemand krijgt de slappe lach, dan word je toch ook vrolijk?

Heb je onderstaande video al bekeken? In deze video ga ik de straat op met een bord waarop staat ‘This is the best day of your life, we love you’. Deze woorden maken mensen blij en hier krijgen mensen energie van. Kijk maar eens naar het filmpje. Je ziet mensen die in hun hart geraakt worden en daardoor een aanstekelijk mooie lach produceren.

Wanneer je het hele filmpje bekijkt (aanrader, want heel gezond al die serotonine die vrijkomt)) verhoogt jouw energie zich naar een andere, hogere frequentie. En dat is te gek, want daarmee heb je dus invloed op je humeur!

 

Veld van licht & liefde

Wanneer je een mantra zingt creëer je ook een energetisch veld. Ik noem dat veld graag het veld van licht en liefde.

Met hoe meer mensen je samen de helende frequenties van de mantra’s zingt, hoe groter en krachtiger dit veld is. En daarom doe ik dit zo graag. En nodig ik je bij deze van harte uit voor mijn (tromgeroffel) 40 Day Mantra Journey!

Een liefdevolle challenge om meer liefde, geluk en synchroniciteit in je leven te brengen.

Mijn 40 Day Insta Mantra Journey (start 2 januari 2022) is een challenge waarin je elke dag de beoefening van Mantra zingen praktiseert. Gewoon thuis, je hoeft nergens heen (behalve naar een besloten Instagram account) waar je samen met een groep mensen 40 dagen lang een mantra zingt. En dat is zo te gek! Want daardoor geef je jezelf een geweldige ervaring om in dat fijne veld van licht en liefde te bivakkeren.

 

Duurzame veranderingen in je leven

Wanneer je 40 dagen dezelfde mantra 108 keer bevlogen zingt, dan zorgt deze oefening dat de helende werking van de mantra diep doorwerkt en duurzame veranderingen in je leven teweeg brengt. Twintig dagen om oude gewoontes af te breken en 20 dagen om nieuwe gewoontes te programmeren in je brein.

Vanaf 2 januari zingen we samen 40 dagen lang de Om Shanti Om mantra. De mantra voor vrede. Meer vrede in je hart en in de wereld. Ik teken ervoor.

Ik laat je toe in een besloten Instagram account waar ik elke dag een story met een tip of trick en intentie plaats. Op dag 10, 20, 30 en 40 kom ik live via Instagram om samen met jullie te zingen, je ontvangt een Mini Mantra Workshop en ik beloof je, dat je hart zo groot wordt dat je op dag 10 al bang bent voor ontploffingsgevaar 😉 Bam!

Zing je met mij mee? Je bent van harte welkom! Ook als je denkt dat jij niet kunt zingen, als je hart maar wil zingen. Namasté. Neem contact op met mij via Instagram, dan vertel ik je graag meer over hoe je mee kunt doen.