Hypnose consulten voor jongeren (14-25 jaar)

Hypnotherapie wordt vaak ingezet om trauma en overtuigingen die opgeslagen zijn in het onderbewuste te veranderen.

Hypnose consulten voor jongeren (14-25 jaar)

Hypnotherapie wordt vaak ingezet om trauma en overtuigingen die opgeslagen zijn in het onderbewuste te veranderen.

Wat is hypnose voor jongeren?

Hypnotherapie voor jongeren. Hypnotherapie is een vorm van therapie waarbij je een duik in het onderbewuste maakt, waar jouw herinneringen en overtuigingen liggen opgeslagen. 

Voor jongeren kan hypnotherapie heel erg mooi werken omdat het bestaat uit onder andere visualisatie technieken. Vaak zien we dat het juist voor jonge geest gemakkelijker is om voorstellingen te maken en open te staan voor nieuwe inzichten. 

Hypnotherapie wordt vaak ingezet om trauma en overtuigingen die opgeslagen zijn in het onderbewuste te veranderen. Dit is vooral bedoeld om de negatieve effecten die het heeft op het dagelijks handelen weg te halen. 

Waar kun je aan denken? Als je bijvoorbeeld merkt dat je angstig en gestrest bent voor toetsen en tentamens, kan het zijn dat je last hebt van faalangst.

In een consult ga je naar de kern van het probleem toe -wat opgeslagen ligt in je onderbewuste- zodat je vanuit daar het probleem kunt aanpakken. 

Wil je weten of hypnotherapie kan helpen bij problemen of uitdagingen waar jij tegen aanloopt? Onderaan deze pagina hebben we een lijstje met veelvoorkomende thema’s.

Wat is hypnose voor jongeren?

Hypnotherapie voor jongeren. Hypnotherapie is een vorm van therapie waarbij je een duik in het onderbewuste maakt, waar jouw herinneringen en overtuigingen liggen opgeslagen. Voor jongeren kan hypnotherapie heel erg mooi werken omdat het bestaat uit onder andere visualisatie technieken. Vaak zien we dat het juist voor jonge geest gemakkelijker is om voorstellingen te maken en open te staan voor nieuwe inzichten. Hypnotherapie wordt vaak ingezet om trauma en overtuigingen die opgeslagen zijn in het onderbewuste te veranderen. Dit is vooral bedoeld om de negatieve effecten die het heeft op het dagelijks handelen weg te halen. Waar kun je aan denken? Als je bijvoorbeeld merkt dat je angstig en gestrest bent voor toetsen en tentamens, kan het zijn dat je last hebt van faalangst.

In een consult ga je naar de kern van het probleem toe -wat opgeslagen ligt in je onderbewuste- zodat je vanuit daar het probleem kunt aanpakken. Wil je weten of hypnotherapie kan helpen bij problemen of uitdagingen waar jij tegen aanloopt? Onderaan deze pagina hebben we een lijstje met veelvoorkomende thema’s.

Wat kun je verwachten in een hypnotherapie sessie?

Je kunt verwachten dat je ontspannen bent, je lichaam en hoofd is relaxed. Het is vergelijkbaar met de staat van zijn als je mediteert, of bijvoorbeeld als je tijdens het sporten alles om je heen vergeet en volledige focus hebt op wat je aan het doen bent. Ook dat zijn vormen van hypnose.

Hypnotherapie is een vorm van therapie waarbij je een duik in het onderbewuste maakt, waar jouw herinneringen en overtuigingen liggen opgeslagen.

Wat krijg je in een hypnotherapie sessie?

Het eenmalige tarief voor deze consulten is € 249,-.

Tijdens het tweede gesprek wordt besproken of een eventueel vervolgtraject voor jou geschikt is. Wanneer je het besluit neemt om dit voort te zetten dan hebben we hiervoor pakketten beschikbaar of kan je een los vervolgconsult inplannen.

Met een Brain Balance Coach 1 op 1 aan de slag om je brein te herprogammeren? 

Met een Brain Balance Coach 1 op 1 aan de slag om je brein te herprogammeren? 

Wanneer is hypnose wat voor jou?

Hypnotherapie is wat voor jou als je merkt dat je last hebt van bepaalde situaties in je leven. Dat jij niet reageert zoals je zou willen. Bijvoorbeeld als je last hebt van: 

Onze hypnotherapeut: Neomi

Neomi is hypnotherapeut en in opleiding voor Brain Balance coach. Haar passie voor het vak begon bij haar eigen ontdekkingstocht naar de beste versie van jezelf worden. Ze ervaarde hoeveel lichter, fijner en makkelijker het leven kan zijn als je belemmerende overtuigingen en trauma achter je kan laten. Bij Brain Balance wil ze jou helpen je blocks te transformeren. 

Neomi is gespecialiseerd in:

  • Hypnotherapie
  • Motivatie en commitment
  • Zelfvertrouwen 
  • (Spreek)angst 
  • Regressie