Test jouw energiebalans

Test jouw energiebalans

Start de test

Ademwerk Breathwork Training Rotterdam

Breathwork en je brein

Ga aan de slag met de kennis over de adem en het lichaam. Leer hoe je jouw adem vóór je kunt laten werken, in plaats van tegen je. En pak de regie over jouw eigen staat van zijn terug middels je ademhaling.

Voor iedereen die zich wil verdiepen in ademwerk

Zodra je aan de slag gaat met jouw adem, gaat alles weer stromen in je lichaam. Alles is namelijk verbonden met jouw adem. Je moet je ademhaling enkel op de juiste manier inzetten. En zodra je dat leert, verandert alles. Maar echt alles. Fysieke en mentale klachten verdwijnen, je voelt je energieker, je ervaart meer rust, focus en zelfliefde. Je boost je immuunsysteem. Je komt uit je hoofd, maakt verbinding met je lichaam en heft je (emotionele) blokkades in jouw lichaam op. En dat voelt goed.

Tijdens deze tweedaagse training Breathwork en je brein ga je allereerst aan de slag met de kennis en de inhoud over de adem en het lichaam. Om vervolgens de kracht van de adem ook te ervaren en te voelen. Je leert de regie over jouw eigen staat van zijn terug te pakken middels je ademhaling. Je kunt jouw staat van zijn namelijk sterk beïnvloeden met je adem. En zodra je dat leert en toepast, ga je de verandering in.

“Jij hebt jouw adem altijd bij je. Je kunt hem overal en altijd inzetten. Je moet alleen wel weten hoe.”

Disclaimer: Wanneer je zwanger bent, specifieke medicijnen gebruikt, een hoge bloeddruk hebt, hartproblemen of bijvoorbeeld last hebt van psychoses overleggen we eerst met jou om te kijken of deze training voor jou geschikt is. Neem hiervoor contact met ons op via info@brainbalanceinstituut.com.

Training

Breathwork en je brein

 • 23 en 24 oktober 2024
 • 10.00 – 17.00 uur
 • Theodoor Colenbranderhof 3, Rotterdam
 • Incl. Brain Food lunch en drinks
 • Incl. naslagwerk en digitaal certificaat
 • Deze training is geaccrediteerd door het KTNO (4 ECTS)
 • Incl. matras, deken en oogmasker tijdens de sessie
 • Prijs: € 299,-

Nanda Coenen

Brain Balance Coach- en trainer, Vitaliteitscoach en natuurgeneeskundig therapeut

Snelle informatie

Geaccrediteerd door

reathwork ademsessie breathwork sessie Rotterdam

 

De tweedaagse training Breathwork en je brein heeft een mooie balans tussen theoretisch inzicht en praktijkgerichte toepassing. Met de juiste kennis leer je de kracht van jouw adem eerst begrijpen. Hierbij behandelt Nanda interessante onderwerpen. We geven je een alvast tipje van de sluier:  

 • Wat is een goede ademhaling?
 • Ademhaling en je breinprogrammering
 • Hart-adem-hersenverbinding
 • Sympatisch en parasympatisch zenuwstelsel
 • Trauma

De theorie wordt beide lesdagen afgewisseld met de toepassing van diverse ademhalingstechnieken. Op dag 2 ga je ook een volledige breathwork sessie ervaren. Tijdens de Breathwork sessie begeleidt Nanda jou met prachtige muziek naar een Verbonden Adem. De Verbonden Adem is een krachtige ademhalingstechniek die gebaseerd is op een diepe, ritmische ademhaling zonder pauzes tussen de in- en uitademing.

Iedereen gaat deze ademsessie op zijn of haar eigen manier ervaren. Jouw lichaam zal jou precies geven wat er op dat moment nodig is. Nanda en de spaceholders zullen jou hierin begeleiden en hebben aandacht voor iedereen. Zo kun jij je volledig overgeven aan de ademreis in een veilige setting.

Hele goede inhoud en de afwisseling met oefeningen vond ik heel prettig. Ik vond de sessie in de ochtend op dag 2 echt geweldig.

Martine
Breathwork en je brein

Dank voor de leuke dagen, goede sfeer en perfecte organisatie. Complimenten voor Nanda. Ze is een goede verteller, stelt zich open en kwetsbaar op met persoonlijke voorbeelden.

Renate
Breathwork en je brein

Deze cursus was nog beter dan ik mij had voorgesteld. Heel veel informatie, hele prettige trainster en goede sfeer. Ik ga echt met heel veel energie naar huis.

Tim
Breathwork en je brein

Ik wist zelf al veel over dit onderwerp, maar ik vond de afwisseling tussen theorie en praktijk enorm fijn. Een hele goede balans. De breathwork sessie op de twee dag was ook letterlijk magisch.

Mirte
Breathwork en je brein

Ik vond het in het begin erg spannend. Maar merkte al snel dat iedereen dat wel had. Einde van de training was dat compleet anders. Ik voelde mij heel verbonden met de meeste en durfde mij ook kwetsbaar open te stellen. Daardoor heb ik veel antwoorden gekregen op vragen en klachten waar ik mee rondliep.

Fleur
Breathwork en je brein

Ik heb veel inzichten gekregen voor mijzelf en ik ga met een heel fijn en krachtig gevoel naar huis. Dit voelde echt als een mini retreat voor mij.

Valerie
Breathwork en je brein

Nanda weet waar ze het over heeft. Ze geeft uitleg met onderbouwing. Het was precies de diepgang die ik zocht.

 

Olivier
Breathwork en je brein

Ik heb ook Level 2 Brain Balance Coach gevolgd en dit is echt een hele mooie aanvulling op de les van Nanda. Heel fijn om weer nieuwe informatie te ontvangen. En de ademsessie was heel bijzonder om mee te maken.

Linda
Breathwork en je brein