Brain Balance voor jongeren

Connecten met andere jongeren over gezondheid, brein en balans. Kies voor een leven vol verbinding, energie en dromen. Maak van Brain Balance je lifestyle en ga met volle focus, rust en vooral heel veel geluk en magische momenten de toekomst in!

Met focus, rust en geluk de toekomst in

Aandacht voor je breingezondheid is ontzettend belangrijk om rust en geluk te kunnen ervaren, maar wanneer je bijvoorbeeld in jouw klas of vriendengroep niemand hebt met wie je hierover kunt brainstormen, verdwijnt de urgentie ervan al snel naar de achtergrond. Helemaal niet erg en volkomen logisch, maar we willen jou als bewuste jongvolwassene graag helpen en ondersteunen om van Brain Balance een lifestyle te maken. Zodat je met volle focus, rust en vooral heel veel geluk en magische momenten de toekomst in gaat!

Brain Balance Jongerenavond

Jaarlijks organiseren wij jongerenavonden. Geheel in teken van terugkeren naar jezelf voor een leven vol geluk, energie en positiviteit.

  • 27 mei 2024
  • Incl. Brain Food & drinks
  • Toegang tot online community

Brain Balance hypnotherapie voor jongeren

Wat is dat nou, hypnotherapie? In een hypnotherapie consult werk je met jouw onderbewuste brein. Dat is het deel waar de automatische processen liggen opgeslagen. Die automatische processen zijn gebaseerd op je verleden, op wat je al hebt meegemaakt en geleerd. Daar horen ook trauma, negatieve overtuigingen en gedragingen bij. In een hypnotherapie ga je naar de oorzaak, de reden, van jouw klachten en kan het in je onderbewuste brein omzetten zodat je er minder of zelfs geen last meer van hebt.

Bij welke klachten is hypnotherapie iets voor jou?

  • Concentratie- en geheugenproblemen
  • Spanningsklachten
  • Stress- en burn-out klachten
  • Slaapproblemen
  • Angsten, fobieën
  • Maag- en darmklachten

Opkomende events voor jongeren

Brain Balance coaching voor jongeren

Voel jij je vaak overprikkeld? Ervaar je prestatiedruk? Voel jij je onzeker? Ervaar je twijfels over de toekomst? Allerlei gedachten die je als jongvolwassenen in deze tijd door je hoofd kunnen gaan.

Tijdens een Brain Balance jongeren consult ga je samen met één van onze coaches aan de slag. We kijken naar de programmeringen van je brein die je momenteel belemmeren of niet verder helpen in jouw leven. Hierbij herprogrammeren we je brein zodat je anders kan denken, handelen en omgaan met de situaties. Maar vooral relaxter, gezonder en gelukkiger gaat voelen. Hierbij maken we gebruik van de Brain Balance methodiek en komen de 7 pijlers aan bod.

Bij Brain Balance zijn onze fundamenten gebouwd op zeven cruciale pijlers: kennis van het brein, omgeving, ontspanning, stressmanagement, slaap, beweging en voeding. Deze pijlers vormen de essentie van onze benadering, waarbij we geloven dat lichaam en geest nauw met elkaar verbonden zijn. Een evenwichtige geest begint met een evenwichtig lichaam, en vice versa. Als een van deze pijlers uit balans raakt, heeft dit invloed op het algehele welzijn.

Stress

Breinkennis

Slaap

Ontspanning

Beweging

Omgeving

Brain Food &
supplementen