Brain Balance voor jongeren

Met volle focus, rust en vooral heel veel geluk en magische momenten de toekomst in!

Aandacht voor je breingezondheid is ontzettend belangrijk om rust en geluk te kunnen ervaren, maar wanneer je bijvoorbeeld in jouw klas of vriendengroep niemand hebt met wie je hierover kunt brainstormen, verdwijnt de urgentie ervan al snel naar de achtergrond. 

Helemaal niet erg en volkomen logisch, maar we willen jou als bewuste jongvolwassene graag helpen en ondersteunen om van Brain Balance een lifestyle te maken. Zodat je met volle focus, rust en vooral heel veel geluk en magische momenten de toekomst in gaat!

Aandacht voor je breingezondheid is ontzettend belangrijk om rust en geluk te kunnen ervaren, maar wanneer je bijvoorbeeld in jouw klas of vriendengroep niemand hebt met wie je hierover kunt brainstormen, verdwijnt de urgentie ervan al snel naar de achtergrond. Helemaal niet erg en volkomen logisch, maar we willen jou als bewuste jongvolwassene graag helpen en ondersteunen om van Brain Balance een lifestyle te maken. Zodat je met volle focus, rust en vooral heel veel geluk en magische momenten de toekomst in gaat!

Jongeren avonden

Vanuit Brain Balance Instituut organiseren wij maandelijkse jongerenavonden. Geheel gratis en in teken van terugkeren naar jezelf voor een leven vol geluk, energie en positiviteit.

Jongerenavonden

Vanuit Brain Balance Instituut organiseren wij maandelijkse jongerenavonden. Geheel gratis en in teken van terugkeren naar jezelf voor een leven vol geluk, energie en positiviteit.

Coaching en hypnotherapie

Wil jij graag aan jezelf werken maar weet je niet zo goed hoe? Wil je graag persoonlijk begeleid worden? Of loop je vast in je eigen ontwikkeling, weet je niet zo goed wat je wilt voor jouw toekomst en heb je het gevoel dat je er alleen voor staat? Wellicht is Brain Balance coaching of Brain Balance Hypnotherapie iets voor jou.

Brain Balance hypnotherapie voor jongeren

Wat is dat nou, hypnotherapie? In een hypnotherapie consult werk je met jouw onderbewuste brein. Dat is het deel waar de automatische processen liggen opgeslagen. Die automatische processen zijn gebaseerd op je verleden, op wat je al hebt meegemaakt en geleerd. Daar horen ook trauma, negatieve overtuigingen en gedragingen bij. In een hypnotherapie ga je naar de oorzaak, de reden, van jouw klachten en kan het in je onderbewuste brein omzetten zodat je er minder of zelfs geen last meer van hebt.
Bij welke klachten is hypnotherapie iets voor jou?

Brain Balance Methodiek

Wanneer jij aan de slag gaat met één van onze coaches, ga je niet alleen aan de slag met jouw brein programering, maar ook met het lichaam. Wij hebben hier de 7 Brain Balance pijlers voor:

Het lichaam is een belangrijke factor voor de mentale wendbaarheid en mogelijkheid tot het aanpassen van onze automatismen, die we vanaf jongs af aan met ons meedragen. In de eerste 7 jaar van ons leven programmeert ons brein zich voor 85% voor de rest van ons leven. Dit gebeurt in het onderbewustzijn, waar we intelligent niets over te zeggen hebben, totdat je met de Brain Balance methodiek aan de slag gaat.

Contact formulier

Contactformulier

Wil jij graag persoonlijk advies ontvangen of kom je graag in contact voor andere redenen? Laat dan hier je contactgegevens achter en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.