Brain Balance Coaching

Ga aan de slag met jouw brein samen met één van onze coaches.

Brain Balance Coaching

Wil jij graag aan jezelf werken? Wil je jouw mentale weerbaarheid, wendbaarheid en flexibiliteit vergroten en kom je er zelf niet uit? Bij Brain Balance Instituut gaan we samen met jou aan de slag om de balans voor jou te herstellen. Brain balance coaching helpt je bij het vinden van de oorzaak van je gedrag, gewoontes en patronen. Hierdoor ga je herkennen wat de oorzaak is van je klacht om vanuit daar met de 7 Brain Balance pijlers aan de slag te gaan.

Waar de psychologie voornamelijk werkt op handeling en gedrag, geloven wij dat handeling en gedrag pas veranderd kan worden wanneer je aan de slag gaat met de biologische eisen die je brein stelt. Dit proces herkennen en erkennen stelt je in staat je brein te herprogrammeren. Dit doen wij met een mooi team van coaches en therapeuten, wie jou persoonlijk begeleiden in hetgeen jij nodig hebt.

Herprogrammeer jouw brein samen met één van onze coaches

Wij werken met het onderbewustzijn, wat voor 95% aanstuurt wat je denkt, hoe je je voelt, hoe je handelt en hoe je in het leven staat. Waar de basis psychologie voornamelijk werkt op handeling en gedrag, geloven wij dat handeling en gedrag pas veranderd kan worden wanneer je aan de slag gaat met de biologische eisen die je brein stelt. Dit proces herkennen en erkennen stelt je in staat je brein te herprogrammeren.

Hierbij werkt ieder brein met bepaalde brein regels, die universeel zijn en ieder mens in basis nodig heeft. Bieden we dat ons brein niet of onvoldoende aan, dan zorgt dit voor een conflict wat op termijn klachten als overprikkeling, stress, burn-out, angst, depressieve gevoelens en mentale disbalans kan veroorzaken. 

Onze coaching trajecten

We bieden twee soorten coaching trajecten aan:

Brain Balance Coaching: Basis

Online intakeformulier

Live intakegesprek van 60 min op het Brain Balance kantoor in Rotterdam.

Live evaluatiegesprek van 60 minuten op het Brain Balance kantoor in Rotterdam.

Op maat gemaakt advies op basis van jouw intakeformulier.

Een verslag na afloop.

Mogelijkheid op langere ondersteuning d.m.v. extra consulten.

Tijdens het tweede gesprek wordt besproken welk vervolgtraject voor jou geschikt is.

€249,-

Brain Balance Coaching: Herprogrammeer jouw brein

Online intakeformulier

8 live coaching sessies gericht op de 7 Brain Balance pijlers. 

Eindmeting met advies voor eventuele vervolgsessies.

Een persoonlijk verslag na afloop.

Totaal 10 uur aan persoonlijke begeleiding.

Inclusief coaching boekje t.w.v. €19,95

Mogelijkheid voor langere ondersteuning d.m.v. extra consulten.

975,-

Een duik in jouw onderbewuste onder begeleiding van een hypnotherapeut?

Onze coaching trajecten

Een duik in jouw onderbewuste onder begeleiding van een hypnotherapeut?

Hoe oude programmeringen van invloed zijn op jouw gezondheid

De problemen en uitdagingen van vandaag in je leven, van stress tot het gevoel altijd aan te staan, van onrustig en angst, tot onzekerheden en prestatiedrang, komen voort uit de eerste jaren van je leven. Je onderbewustzijn heeft zich in de eerste jaren van je leven gevormd wat je vandaag de dag nog steeds aanstuurt en onbewust de keuzes laat maken die je maakt. 

Welke klachten ontstaan er wanneer je de belemmerende programmering niet loslaat?

Negatieve gevoelens en gedachten

Belemmerend gedrag

Zij gingen jou voor

Zij gingen jou voor

Onze coaches

Onze Brain Balance coaches gaan niet alleen aan de slag met jouw brein, maar ook met het brein en lichaam. Het lichaam is een belangrijke factor voor de mentale wendbaarheid en weerbaarheid tot het aanpassen van de automatismen die we vanaf jongs af aan met ons meedragen. Dat is de reden dat we alle mechanismes holistisch toepassen, om als mens weer volledig gezond en gelukkig te kunnen functioneren. Pas wanneer je je brein anders gaat aansturen en ondersteunt met de 7 Brain Balance pijlers, kun je je brein herprogrammeren.

Brain Balance Methodiek

Wanneer jij aan de slag gaat met één van onze coaches, ga je niet alleen aan de slag met jouw brein programering, maar ook met het lichaam. Wij hebben hier de 7 Brain Balance pijlers voor:

Het lichaam is een belangrijke factor voor de mentale wendbaarheid en mogelijkheid tot het aanpassen van onze automatismen, die we vanaf jongs af aan met ons meedragen. In de eerste 7 jaar van ons leven programmeert ons brein zich voor 85% voor de rest van ons leven. Dit gebeurt in het onderbewustzijn, waar we intelligent niets over te zeggen hebben, totdat je met de Brain Balance methodiek aan de slag gaat.