Verandering is mogelijk, maak impact voor jezelf, kinderen, jongeren en jongvolwassenen

Start nu met de online training!

Verandering is mogelijk, maak impact voor jezelf, kinderen, jongeren en jongvolwassenen

Start nu met de online training!

Jij maakt het verschil!

De basis van het mentaal welbevinden en veerkracht wordt op jonge leeftijd vastgelegd. Gezien de hoge mate van prestatiedruk en de hoeveelheid stress die jongeren ervaren is het des te belangrijker om vandaag de dag nog te veranderen. Veel kinderen en jongeren hebben moeite om zich te concentreren, voelen zich verloren, gaan gebukt onder een constante druk om te presteren en kunnen zich als gevolg niet goed verbinden met anderen.

Daarnaast kampen veel leerkrachten en docenten met overvolle klassen en het opvangen van het lerarentekort, de werkdruk is hoog. Het onderwijs lijdt eronder en zo ook de toekomst van de jeugd. Jij kunt dit veranderen, jij kunt vandaag nog verschil maken door te werken aan je eigen programmering, maar ook door handvatten en praktische tips mee te krijgen voor jouw coachende rol naar de leerling.

Online Training Onderwijs
140
€119,-
  • 7 online trainingen o.b.v. de Brain Balance Methodiek
  • Brain Balance trainers
  • 365 dagen toegang
  • Inclusief werkbladen met oefeningen
  • Exclusief toegang tot online community
  • Start wanneer jij wilt. De 1e training is direct beschikbaar
  • 100 deelnemers krijgen een uitnodiging voor de live onderwijsavond t.w.v. €49,95,-

De online training is voor diegene die:

Laat je brein vóór jou werken

Met de ‘online training voor het onderwijs’ leer jij je je wapenen tegen de hoeveelheid externe prikkels, de hoge druk in de maatschappij, je leert je levensstijl te veranderen en je breinprogrammering daarmee aan te passen. Het combineren en in balans brengen van jezelf middels de 7 Brain Balance pijlers, zorgen ervoor dat je je sneller gelukkiger zult voelen, je persoonlijk gaat ontwikkelen en een andere mindset weet te creëren. Zo leer je hoe je je brein vóór je kunt laten werken, in plaats van tegen je. 

De online training bestaat uit 7 trainingen*. Elke training bestaat uit verschillende video’s door één van onze Brain Balance trainers met praktische tips, handvatten en oefeningen om mee aan de slag te gaan. Het herprogrammeren van je brein kost gemiddeld 30 – 256 dagen, de trainingen zullen daarom verspreid over het schooljaar online komen te staan. Bij aanschaf van meerdere trainingen ontvang je een bericht zodra de nieuwe training live staat. 

*Mocht je eerst één training uit willen proberen dan kan dat voor €19,95.

De trainingen zijn beschikbaar vanaf:

Training 2

Training 3

Training 4

Training 5

Training 6

Training 7

De trainers

Charlotte Labee
Nanda Coenen
Kirsten Elsdijk
Marijke Maatkamp
Marijke Maatkamp
Marieke Kok
Floor van der Steen

Doe jij mee met de 5mm movement? Verandering is mogelijk! Impact maken doen we met elkaar.

Online Community

Bij aanschaf van de volledige online training krijg je exclusief toegang tot de online community van Brain Balance in het onderwijs. Hierin kan jij connecten met gelijkgestemden die ook een verandering in het onderwijs teweeg willen brengen. Een veilige omgeving waarin tips & tricks worden gedeeld, de nieuwste artikelen en alle overige updates rondom het onderwijs. Wij geloven er namelijk in dat als we verbinden dat er een veilige omgeving ontstaat. Veiligheid is heel belangrijk voor ons brein om überhaupt een verandering in gang te kunnen zetten.

Live onderwijsavonden

Live onderwijs
avonden

Start jij met de online training en wil je er graag nog meer uit halen? We organiseren in het schooljaar van 2023 – 2024 vier live onderwijsavonden*.

Tijdens deze terugkomavonden krijg je meer uitleg over de besproken Brain Balance pijlers voor het onderwijs, zul je aan de slag gaan met oefeningen en ervaringen delen met andere personen werkzaam voor de jeugd en/of het onderwijs.

*100 deelnemers krijgen een uitnodiging voor de live onderwijsavond t.w.v. €49,95,-.

“Brain Balance helpt je de onvoorstelbare mogelijkheden van jouw brein te ontdekken, wat je mentaal wendbaar, flexibel en gelukkig maakt.”

Wil je meer informatie over Brain Balance in het onderwijs?

Wil je meer informatie over Brain Balance in het onderwijs?

Vragen? Neem contact met ons op