Test jouw energiebalans

Test jouw energiebalans

Start de test

Hormonen en je brein

Een unieke training waarbij Ginny Chamorro je vanuit een holistische benadering alles leert over je hormonen. Hierdoor ben jij in staat om te kiezen uit een breed scala aan oplossingen en kies je wat voor jou werkt.

Binnen no-time terug in balans.

Hormonen doen ontzettend veel met jou. Jouw hormonen en neurotransmitters bepalen namelijk je energieniveau, beïnvloeden je humeur, je geheugen, je slaap, je libido, je vruchtbaarheid, je focus en de mate waarin je stress ervaart. Helemaal niet gek dus, dat je veel klachten ervaart wanneer je hormoonhuishouding uit balans is.

Een verstoorde hormoonhuishouding zien we helaas steeds vaker. Een belangrijke oorzaak hiervan is onze lifestyle. Denk aan stress, voeding, beweging, slaap, gewichtsschommelingen, toxische stoffen en medicatie. Maar ook ziektebeelden zoals schildklierproblemen, darmaandoeningen en bepaalde vormen van kanker zijn van invloed op onze hormonen. Bovendien spelen leeftijdsgebonden veranderingen een belangrijke rol. We spreken hier over de natuurlijke veranderingen in hormoonniveaus die horen bij het ouder worden, zoals de menopauze bij vrouwen.

Ervaar jij ook hormonale klachten en wil je hier graag een oplossing op maat voor? Heb je het idee dat er een veel vitalere versie van jezelf is? Wij hebben alle kennis en tools voor jou om die vitalere versie te worden. Kom naar de tweedaagse Brain Balance Boost: Hormonen en je brein door hormoonexpert Ginny Chamorro en breng jezelf terug in balans.

Deze tweedaagse training bestaat uit een unieke combinatie van invalshoeken vanuit de orthomoleculaire geneeskunde, de Brain Balance methodiek én de reguliere geneeskunde. Een combinatie die je niet veel vaker ziet. Dat betekent dat je bij ons de beste kennis van alle werelden tot je kunt nemen. Hiermee ben jij in staat om te kiezen uit een breed scala aan oplossingen en kies je wat voor jou werkt. Lees snel verder wat je tijdens de training leert.

 

Training

Hormonen en je brein

 • 17 & 18 september 2024
 • 10.00 – 17.00 uur
 • Theodoor Colenbranderhof 3, Rotterdam
 • Incl. Brain Food Lunch, drinks & snacks
 • Incl. naslagwerk en digitaal certificaat
 • Deze training is geaccrediteerd door het KTNO (5.5 ECTS)
 • Prijs: € 299,-

Ginny Chamorro

Allround Gynaecologe

Snelle informatie

Geaccrediteerd door

Leer jouw hormonale disbalans te herstellen tijdens de tweedaagse training van Ginny Chamorro en kom weer lekker in jouw vel te zitten.

Hoe zien de trainingsdagen eruit?

Je start de training met de basisprincipes van hormonen en neurotransmitters. We belichten belangrijke hormonen, zoals het gelukshormoon, knuffelhormoon, je op-en-top-vrouw-hormoon en het zen-hormoon. Vanuit die basis gaan we verder in op diverse interessante onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan:

 • De relatie tussen jouw stresssysteem en hormonen
 • Je hormoonbalans rondom je menstruatiecyclus, PMS, PCOS en vruchtbaarheid
 • Leefstijlfactoren en jouw hormoonhuishouding
 • Medische kennis over hormonen, zoals bio identieke-hormoontherapie
 • De hormonale veranderingen in je levensloop, zoals de eerste 1000 levensdagen, de pubertijd, premenopauze en menopauze.

Naast alle waardevolle kennis van Ginny Chamorro bevat deze training ook mooie praktijkoefeningen. Je ervaart o.a. de invloed van krachtoefeningen en Brain Foods op jouw hormoonhuishouding. Tot slot zijn er interessante individuele en groepsoefeningen waarbij je tot de kern van jouw problemen gaat komen.

Na twee inspirerende trainingsdagen ga je naar huis met een uitgebreid naslagwerk met een variatie aan adviezen en een persoonlijk plan van aanpak met stappen die voor jou werken. Hiermee kun jij na de training écht aan de slag met jouw klachten en zit je na een paar weken al beter in je vel.

“Wat een verademing is dit. Ik begrijp eindelijk waar mijn klachten precies vandaan komen en ik kan hier direct mee aan de slag. Dankjewel voor alle kennis, Ginny!”

Astrid
Hormonen en je brein

“Waanzinnig fijne en enthousiaste manier van communiceren. En de training werd helemaal afgestemd op de behoeften van onze groep. Zo fijn!”

Karen
Hormonen en je brein

“In eerste instantie had ik mij aangemeld om meer te leren over hormonen voor mijn puberzoon. Maar ik ga nu ook nog eens naar huis met heel veel kennis voor mijzelf. Ik vond het onderwerp seks en libido zeer interessant. Er wordt namelijk niet zoveel over gesproken. Dankjewel voor deze inspirerende twee dagen.”

Hanneke
Hormonen en je brein

“Ik voelde mij heel veilig in de groep, waardoor ik ook openlijk over mijn eigen klachten kon praten. Dat is heel fijn, want nu ga ik met een concreet plan naar huis. Ik heb zin om ermee aan de slag te gaan! En ik kom zeker nog een keer terug voor een training bij jullie.”

Linda
Hormonen en je brein

“Ginny heeft super veel kennis en dit brengt ze op een hele leuke manier over. De groep was heel enthousiast en er hangt een goede sfeer op de locatie. Ik heb echt genoten van de tweedaagse en ben dankbaar voor alles wat ik heb geleerd.”

Daphne
Hormonen en je brein

“Ik vond de lesstof soms wat lastig, omdat we echt de diepte in gingen. Maar ik heb er vertrouwen in dat alles nog gaat landen en ga graag met alle tips aan de slag!”

Sigrid
Hormonen en je brein

“Dr. Ginny is ontzettend goed! Ontzettend veel kennis en brengt het super. THE BEST!!! Mooie presentatie en af en toe leuke bewegingsblokken. Ps. Heerlijke soep en fantastische salades.”

Conny
Hormonen en je brein

“Heel leuk dat mensen tussendoor hun eigen inbreng kunnen toevoegen. Dat maakt het heel persoonlijk!”

Jaqueline
Hormonen en je brein