Brain Energy Retreat

Jij creëert jouw wereld met jouw breinenergie

De unieke 5-daagse brein energie opleiding van dit moment

In deze snelle en moderne wereld is het lastiger dan ooit om dicht bij je kern te blijven. Verwachtingen van anderen en de zoektocht naar materieel geluk leiden tot een overprikkeld brein, fysieke klachten en een rat race die geen duurzame voldoening geeft. Hierdoor verliezen veel mensen een stukje zingeving in het leven en uiteindelijk ook de verbinding met zichzelf. Met ziekte en disbalans als gevolg. 

Herken jij jezelf in een van de onderstaande omschrijvingen?

  • Je hebt het idee altijd ‘aan’ te moeten staan
  • Je bent vaak bezig met wat er van je verwacht wordt
  • Je voelt je voor je geluk afhankelijk van externe factoren
  • Je zorgt beter voor anderen dan voor jezelf
  • Je gunt jezelf nauwelijks tijd om aan jezelf te werken
  • Je hebt vaker aan een retreat deelgenomen, maar valt daarna snel terug in je oude patronen

Dan is de Brain Energy Retreat iets voor jou! Verbind met elkaar, verbind met de natuur en verbind met jezelf. De Brain Energy Retreat is niet zomaar een retreat, maar een 5-daagse opleiding waarmee je écht de diepte ingaat. Als mooie aanvulling op level 1 of level 2, maar ook wanneer je nog geen andere opleidingen bij ons hebt gedaan, is dit retreat een mooi startpunt om dingen nu echt anders te gaan doen.

Tijdens deze 5-daagse opleiding gaan we samen aan de slag met je brein, je hartcoherentie, je nervus vagus, je energie, je persoonlijke processen, gevoelens en emoties. Een retreat waarbij we gaan leren, liefhebben, creëren en leven in verbinding. Een vol en intensief programma, maar alles in de juiste balans om een life-changing ervaring te creëren.

Het Brain Energie Retreat is helaas voorbij. Zou je graag op de hoogte willen blijven van toekomstige retreats? Schrijf je dan hieronder in.

“The most beautiful thing we can experience is the mystery of ourselves”
- Einstein

Geaccrediteerde opleiding

Een life-changing ervaring die je altijd meeneemt

Een life-changing experience die je helpt om een verdiepende connectie te maken met je lichaam, je brein en je emoties. Dit is een fundamentele stap in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling, want de intieme verbondenheid tussen lichaam en brein beïnvloedt in grote mate hoe we ons voelen, reageren, handelen en ons leven aansturen.

Een uniek concept in Nederland, nu exclusief voor jou.

Helaas raken veel mensen in de huidige samenleving de connectie met hun lichaam en emoties steeds verder kwijt. Met een paar simpele veranderingen in je leven kun je dit proces bij jezelf omkeren en een positieve verandering in gang zetten. Zo hervind je de balans waar je naar op zoek bent en maak je een grote impact op je mentale, fysieke, energetische en spirituele welzijn.

Met de Brain Energy Retreat gaan we dan ook voor niets minder dan next level impact op jouw leven. Tijdens deze 5-daagse opleiding leer je vanuit de 4 elementen mentaal, fysiek, energetisch en spiritueel eenvoudige maar levensveranderende oefeningen die je altijd en overal met je meeneemt. Wat je ook doet, waar je ook bent en in welk proces je ook verkeert. Waarbij emoties een belangrijke rol spelen, hoe deze tot stand komen, waarom ze er voor je zijn en de 4 elementen kunnen beïnvloeden én jouw onbewust kunnen aansturen.

LEARN – LOVE – CREATE – LIVE

  • LEARN ✨ Pas wanneer je iets leert, en snapt hoe de kennis achter iets werkt, kun je dit gaan toepassen op jezelf en persoonlijk veranderen.

  • LOVE 💓 zelfliefde is nodig om te kunnen verbinden met jezelf, om processen te verzachten en compassie te ontwikkelen. Zonder liefde is er geen ontwikkeling maar stagnatie.

  • CREATE 📝 met wat magie kun je creëren wat jij nodig hebt in je leven, op jouw ontdekkingsreis. Creëren is integreren. Jij schrijft je eigen proces.

  • LIVE 🔐 pas wanneer de eerste drie stappen volledig doorlopen zijn kun je het gaan leven, het activeren in het onderbewustzijn, het ervaren dat het anders kan en is.

Ons hart heeft een eigen brein

Dit is uit wetenschappelijk onderzoek gebleken. Dit zogenoemde kleine brein bestaat uit 40.000 gespecialiseerde neuronen. Die neuronen denken, doen en voelen allemaal onafhankelijk van het hoofdbrein en vormen zo een eigen bron van kennis en wijsheid. Dit hartbrein heeft onder andere een grote invloed op het immuunsysteem: positief, maar ook negatief. Dit hangt af van hoe goed jij in connectie staat met je hartbrein. Hoe sterker deze connectie, hoe gezonder jouw hart. Dit heeft weer een positieve invloed op je zelfkennis, compassie, creativiteit en intuïtie. 

Wat kun je verwachten tijdens de Brain Energy Retreat?

Over de inhoud van dit 5-daagse programma gaan we nog niet alles verklappen, maar wat we wél kunnen zeggen is dat deze unieke combinatie van activiteiten in Nederland zonder twijfel een nieuwe standaard zet. Met de beste experts ga je onder meer aan de slag met zaken als je brein, je brein lichaam connectie, ademhaling, meditatie, stiltemomenten, de natuur, stress release, opladen, zelfonderzoek, beweging en het herstellen van je hart-breinverbinding.

Uniek in Nederland is het gebruik van je persoonlijke meetrapport. De avond voor de start van het programma (wanneer je een dag extra boekt) of de ochtend zelf, word je doorgemeten en krijg je jouw persoonlijke rapport t.w.v. €169,-. Op basis van dit rapport kun jij aan de slag met je processen. Zo is dit retreat uniek en gepersonaliseerd op jouw behoeftes. Aan het einde van de opleiding meten wij nogmaals, om te kijken hoe je ersvoor staat na aan de slag te zijn gegaan met je processen.

Daarnaast bieden we op een toegankelijke manier ook een stuk theorie achter de processen. Zo ontdek jij waarom deze activiteiten zo goed voor je werken en vergroot jij je innerlijk bewustzijn. In een omgeving die volledig is ingericht op een natuurlijke flow en connectie met gelijkgestemden, kom je dichterbij een hogere energie en energetische verbinding. Dit zorgt ervoor dat je opereert op een andere frequentie; iets wat je de rest van je leven met je meeneemt en altijd in kunt zetten.

Hoewel we bepaalde activiteiten voor jouw brein en welzijn een verrassing houden, komt in elk geval de volgende informatie aan bod tijdens de retreat:

Waar kan ik overnachten?

Bed in 2-persoonskamer

Kampeer/ camperplaats

1-persoonskamer

Let op! De overnachting dien je rechtstreeks te boeken via Venwoude. Je hebt de keuze uit een kampeerplek en een 1 of 2-persoonskamer, met een gedeelde badkamer. Na inschrijving ontvang je van ons een link voor de boeking van de overnachting. indien je kiest voor een 2-persoonskamer, kan dit met een bekende van je zijn, of je wordt ingedeeld bij een onbekende, weet dat we de kamer indeling altijd maken op afstemming van gender. En houd er rekening mee dat je met gelijkgestemde deelneemt aan het retreat, ook een onbekende kan daarmee een goede match zijn.

Let op! De verschillende overnachtingsmogelijkheden zijn beperkt beschikbaar. Wanneer de één vol zit, heb je automatisch alleen keuze uit één van de andere beschikbare opties. Wees er dus op tijd bij!