Test jouw energiebalans

Test jouw energiebalans

Start de test

Inspiratiesessie: Opvoeding – kinderen en hun gedrag

Opvoeding – kinderen en hun gedrag

Het brein en het gedrag van jouw kind kan soms een enorme puzzel zijn. De opvoeding van je kind kan hierdoor net té veel energie van je vragen. Benieuwd hoe je ontspannen en met plezier jouw kind(eren) kunt opvoeden? Krijg de benodigde kennis over het kinderbrein en hulpzame inzichten tijdens deze inspirerende avond over opvoeding, kinderen en hun gedrag.

Waarom vertoont je kind bepaald gedrag?

Stel jij jezelf ook meer dan eens de vraag:

“Mijn kind luistert niet, wat moet ik doen?”

“Wat maakt iemand eigenlijk een goede opvoeder?”

“Hoe kan ik het beste reageren op bepaald gedrag van mijn kind?”

“Hoe blijf ik geduldig als mijn kind de zoveelste (drift of huil) bui heeft?”

“Ik lees van alles over opvoeden, maar wat past bij mijn kind en mijn gezin?”

Krijg de antwoorden op deze vragen en hulpzame inzichten tijdens de inspiratiesessie: Opvoeding – kinderen en hun gedrag. Een avond die in het teken staat van opvoeden, het gedrag van jouw kind en jouw rol als ouder of verzorger. Je leert hoe het kinderbrein werkt, de dingen die enorm belangrijk zijn bij de opvoeding en hoe je kunt omgaan met bepaald gedrag van jouw kind. Kortom, alle informatie die jij nodig hebt om de ouder te kunnen zijn die jij zo graag wilt zijn.

Inspiratiesessie

Opvoeding – kinderen en hun gedrag

  • Woensdagavond 2 oktober 2024
  • 19.00 – 22.00 uur
  • Theodoor Colenbranderhof 3, Rotterdam
  • Incl. Brain Food snack
  • Incl. naslagwerk
  • Prijs: €49,-
Pedagogisch specialist en Brain Balance Coach (i.o.)

Anne-Marie Stevens

Pedagogisch specialist en Brain Balance Coach (i.o.)

Snelle informatie

Geaccrediteerd door

Opvoeding, kinderen en hun gedrag

Wij verwelkomen jou graag op ons Brain Balance Instituut in Rotterdam. Waar Anne-Marie haar kennis en ervaring als pedagogisch specialist en Brain Balance coach i.o. met jou deelt, zodat jij met meer ontspanning en plezier je kind(eren) kunt opvoeden. Zij weet met 25 jaar ervaring als geen ander waar jij als ouder of verzorger tegenaan loopt en hoe hard je werkt om het goed te doen voor jouw kind(eren). Die ervaring brengt zij deze avond samen met onze unieke Brain Balance Methodiek.

Deze avond leer je allereerst meer over de werking en ontwikkeling van het kinderbrein. Hier worden interessante onderwerpen besproken, zoals: Early Life Stress, ontwikkelgebieden waar kinderen in moeten groeien en leren, en de verschillende breindelen die betrokken zijn bij de groei, ontwikkeling en rijping van het kinderbrein. Je hebt immers eerst de basis, oftewel de kennis, nodig om aan de slag te kunnen met alle tips en tools in jouw dagelijkse opvoeding.

Sommige onderdelen blijven nog een verrassing. Maar onderstaande punten komen zeker aan bod:

  • Praktische voorbeelden van situaties met jouw kind(eren) en hoe je er op een Brain Balance manier mee kunt omgaan.
  • Wat jouw manier van reageren zegt over het gedrag van kinderen.
  • Oefeningen en interactie over opvoeden, kinderen en hun gedrag.

Aan het einde van de avond ga jij met de juiste kennis, tips en vol goede moed en energie terug naar jouw gezin. 

Ik ben super blij dat ik deze stap heb gezet. Ik heb echt veel geleerd tijdens deze cursus. De docente heeft een hele fijne stem, veel kennis en is betrokken bij de cursisten. Ze kwam met goede voorbeelden en legde alles heel duidelijk uit. Ik heb een hele goede ervaring.

Alexis

Het waren hele fijne begripvolle, professionele lessen. Ik voelde mij erg veilig om vragen te stellen vanuit mijn persoonlijke situatie en ik ga met waardevolle antwoorden en huiswerk naar huis.

Irene

Veel te weten gekomen, alles goed kunnen opnemen. Wij hebben geen tips en mijn tops: goede inhoud, fijne sfeer, fijne omgeving, goed inhoudelijk programma, open en toegankelijk.

Marion en Sander

Waanzinnig fijne en enthousiaste manier van communiceren. En de training werd helemaal afgestemd op de behoeften van onze groep. Zo fijn!

Karen

Deze cursus was nog beter dan ik mij had voorgesteld. Heel veel informatie, hele prettige trainster en goede sfeer. Ik ga echt met heel veel energie naar huis.

Tim