Test jouw energiebalans

Test jouw energiebalans

Start de test

Brain Balance coaching en therapie

Wil jij graag aan jezelf werken? Jouw mentale weerbaarheid, wendbaarheid en flexibiliteit vergroten, maar kom je er zelf niet uit? Lees dan snel verder en bekijk de drie verschillende coaching en therapie vormen bij Brain Balance Instituut. Ga direct aan de slag met jouw gezondheid, zonder wachtlijst.

  • Krijg professionele begeleiding die op jou is afgestemd.
  • Ga aan de slag met jouw eigen patronen, processen en programmeringen.
  • Zet je eigen gezondheid en welzijn op nummer 1.

Coaching en therapie voor een bewust, gezond en gelukkig leven.

3 vormen van coaching en therapie

Brain Balance Coaching

Coaching voor als je gelooft in het aanpakken van ‘het hele plaatje’. Je leert ervaringsgericht over onze 7 Brain Balance pijlers: breinkennis, stress, slaap, ontspanning, beweging, omgeving en voeding. Het startpunt van de coaching is jouw vraag of probleem. Op dat thema onderzoek je samen met jouw coach hoe je brein is geprogrammeerd én ga je jouw (onbewuste) patronen herprogrammeren. Zodat je vervolgens programmeringen aanleert die jou helpen je doelen te vervullen. Je zult merken dat je weerbaarder wordt en meer zelfvertrouwen krijgt als je je 100% inzet voor jezelf. Jij leert inzien dat jij zelf de regie hebt om jouw leven te veranderen.

Ik wil begeleiding

Hypnotherapie

Hypnotherapie voor als je al jaren bepaald gedrag vertoont (angst, stress, spanning, pleasegedrag, uitstelgedrag, paniek, etc.) en het niet lukt om blijvend te veranderen. Je merkt dat je zó graag wilt, maar dat het maar niet lukt om de patronen te doorbreken. In een hypnotherapie sessie duik je in jouw onderbewuste brein om in de kern een transformatie te maken.

Ik ben klaar voor verandering

Ademcoaching

Ademcoaching voor als je veel in je hoofd zit en stress ervaart. Jij wéét dat je minder stress moet hebben, maar tussen weten en doen ervaar jij een gat. Met speciale ademtechnieken laat je jouw lichaam en zenuwstelsel tot rust komen. Dit heeft als resultaat dat je échte rust ervaart en de stress loslaat.

Ik wil rust ervaren

Welke vorm past het beste bij jou?

Benieuwd welke vorm van Brain Balance coaching of therapie bij jou past? We hebben een fijne checklist voor je gemaakt.

Goed om te weten: Bij Brain Balance Instituut werken wij met een divers team van gecertificeerde therapeuten en coaches, die multidisciplinair samenwerken. Zo kunnen wij jou de beste support bieden, ook als dat betekent dat je verschillende vormen van coaching en therapie nodig hebt binnen één traject.

Wil je overleggen welke coaching of therapie het beste bij jou past?

Lees dit ook: Jij bent degene die dit proces aangaat. Jij gaat het doen. Samen met een coach of therapeut vanaf de zijlijn. Wij begeleiden jou, geven het duwtje in je rug en zijn enkel die stok achter de deur. Jij hebt zelf het lef, de durf en de moed allemaal in je. Zo leer je dat JIJ moeilijke dingen kunt doen. Dat geef je kracht en energie. Want onthoud goed: jij bent de enige die jou kan veranderen!

Wat Esther zegt over haar coaching traject

“Ik heb het Brain Balance Coaching traject gevolgd en ik kwam binnen omdat ik merkte dat ik vastliep. Ik voelde mij constant gejaagd en alsof ik achter de feiten aanliep. Ik was moe en uitgeblust. Na een paar sessies voelde ik al echt een verschil in mijn gedachtes, maar ook werd duidelijk dat ik nog wat extra’s nodig had. In het traject werd aangeboden om een coaching sessie te vervangen door hypnotherapie. Dit vond ik eerst spannend, maar ik werd snel gerustgesteld. Er kwam heel veel los. Daarna kon ik op een hele andere manier naar mezelf kijken en de rest van het coaching traject optimaal inzetten voor mijn groei. Ik ben blij dat ik het heb gedaan!”