Hypnotherapie

(De therapeutische toepassing van hypnose) kan lichamelijke en geestelijke klachten verminderden of volledig verhelpen.

Hypno therapie

(De therapeutische toepassing van hypnose) kan lichamelijke en geestelijke klachten verminderden of volledig verhelpen.

Wat is hypnotherapie? 

In een hypnotherapie consult werk je met jouw onderbewuste brein. Dat is het deel waar de automatische processen liggen opgeslagen. Die automatische processen zijn gebaseerd op je verleden, op wat je al hebt meegemaakt en geleerd. Daar horen ook trauma, negatieve overtuigingen en gedragingen bij. In een hypnotherapie ga je naar de oorzaak, de reden, van jouw klachten en kan het in je onderbewuste brein omzetten zodat je er minder of zelfs geen last meer van hebt.

Wat is hypnotherapie? 

In een hypnotherapie consult werk je met jouw onderbewuste brein. Dat is het deel waar de automatische processen liggen opgeslagen. 

Die automatische processen zijn gebaseerd op je verleden, op wat je al hebt meegemaakt en geleerd. Daar horen ook trauma, negatieve overtuigingen en gedragingen bij. 

In een hypnotherapie ga je naar de oorzaak, de reden, van jouw klachten en kan het in je onderbewuste brein omzetten zodat je er minder of zelfs geen last meer van hebt.

Waarom hypnotherapie bij Brain Balance? 

Bij Brain Balance weten we natuurlijk van alles af over de kracht van het brein. Zo ook dat 95% van de processen in ons brein in het onderbewuste gebeuren. En dat is maar goed ook. Het bespaart een heleboel energie wanneer processen automatisch en zonder nadenken gaan! Maar soms zijn de automatische processen die in je brein geïnstalleerd zijn niet helpend voor je. Je merkt dat je belemmerd wordt in je dagelijks handelen. Bijvoorbeeld door angst, stress, spanning, slaap te kort of depressieve gevoelens. Om die klachten te verminderen of zelfs op te lossen, zetten wij ook hypnotherapie in. Bij Brain Balance geloven wij in hypnotherapie omdat het de oorzaak van de klachten aanpakt.

Hypnotherapie is een vorm van therapie waarbij je een duik in het onderbewuste maakt, waar jouw herinneringen en overtuigingen liggen opgeslagen.

Wat kan je verwachten van een hypnotherapie sessie? 

Wanneer je een hypnotherapie sessie bij Brain Balance doet ga je aan de slag met het thema wat voor jou het meest urgent is: waar jij tegen aan loopt en waar je vanaf wilt. Tijdens het consult maak je een duik in jouw onderbewuste onder begeleiding van een van onze hypnotherapeuten. Tijdens een sessie kan je verwachten dat je je ontspannen voelt en in een vorm van focus ervaart in je interne wereld. Het is vergelijkbaar met zoals je de tijd kunt vergeten tijdens het autorijden of sporten. Daarnaast ben je bent altijd zelf in controle.

Wat krijg je bij de eerste sessie?

Het eenmalige tarief voor deze consulten is €249,-

Tijdens het evaluatiegesprek wordt besproken of een eventueel vervolgtraject voor jou geschikt is. Wanneer je het besluit neemt om dit voort te zetten dan hebben we hiervoor pakketten beschikbaar.

*Disclaimer

Wanneer je gevoelig bent voor psychoses of je hebt onlangs een psychose gehad, raden wij aan om eerst contact met ons op te nemen. Ook als er sprake is van schizofrenie en/ of persoonlijkheidsstoornissen. Mocht je twijfelen of hypnotherapie iets voor jou is, staan wij uiteraard jou graag te woord.

Met een Brain Balance Coach 1 op 1 aan de slag om je brein te herprogammeren? 

Zij gingen jou voor

Zij gingen jou voor

Met welke thema’s kun je hypnotherapie inzetten?

Hieronder een greep uit de lijst van klachten, waarvan in de praktijk is gebleken, dat deze zinvol behandeld kunnen worden met hypnotherapie:

Ben je klaar om de verandering aan te gaan en jezelf en je brein in balans te brengen? Boek dan hier je eerste afspraak.

Onze hypnotherapeuten

Onze hypno therapeuten

Amber

Amber is Orthomoleculair Therapeut en Hypnotherapeut. Ook zij is Brain Balance geschoold. In de afgelopen jaren heeft ze zich verdiept in de relatie tussen het brein, het lichaam en het bewustzijn. Hoe deze relaties onderling verstoord kunnen raken en voor problemen met de gezondheid en psyche zorgen.

Amber is gespecialiseerd in:

 • Brain Balance methodiek
 • Trauma behandelingen
 • Hypnotherapie
 • Psychotherapie
 • Orthomoleculaire therapie
 • Systeemopstellingen en lichaamswerk
 • Burn-out, depressie en/of vermoeidheid

Neomi

Neomi is hypnotherapeut en in opleiding voor Brain Balance coach. Haar passie voor het vak begon bij haar eigen ontdekkingstocht naar de beste versie van jezelf worden. Ze ervaarde hoeveel lichter, fijner en makkelijker het leven kan zijn als je belemmerende overtuigingen en trauma achter je kan laten. Bij Brain Balance wil ze jou helpen je blocks te transformeren. 

Neomi is gespecialiseerd in:

 • Hypnotherapie
 • Motivatie en commitment
 • Zelfvertrouwen 
 • (Spreek)angst 
 • Regressie 

Vragen? Neem contact met ons op

Heb je vragen of ben je benieuwd of hypnotherapie voor jou geschikt is? Neem contact met ons op. We helpen je graag persoonlijk verder.