Test jouw energiebalans

Test jouw energiebalans

Start de test

Ontdek de onvoorstelbare mogelijkheden van jouw lichaam en brein.

Level 1 ‘Update je Brein’
Start 22 juni

Level 1 ‘Update je Brein’

In deze opleiding ga je met je eigen brein programmering aan de slag. Je leert je eigen patronen herkennen én actief veranderen. Leer hoe je jouw brein herprogrammeert om hem op een positieve manier in te zetten voor een gelukkiger en gezonder leven.

Geaccrediteerd door

Geaccrediteerd door

 

Tijdelijke extra: Schrijf je nu in voor Level 1 – Update je brein en ontvang een inspiratiesessie cadeau. Kies uit een ervaring: cacaoceremonie, breathwork sessie, Mental boxing of groepshypnose of een kennisdeling over: opvoeding of het puberbrein. Klik hier voor meer informatie en de actievoorwaarden.

Betrap jij jezelf weleens op de volgende gedachtes?

 • Van hard werken ga je niet dood.
 • Je moet altijd je best doen.
 • Ik moet alles alleen doen.
 • Ik heb nergens tijd voor.
 • Ik ben niet goed genoeg.
 • Als ik even niks doe ben ik nutteloos.

Allemaal programmeringen die in ons leven zijn aangeleerd, maar die ons soms flink in de weg kunnen zitten. Wat als wij je nu vertellen dat dit anders kan? Dat jijzelf de verandering kunt starten wanneer je écht wilt. Onze Level 1 Update je brein opleiding leent zich dan ook perfect als startpunt voor deze verandering.

Wat ga je leren in deze opleiding?

In deze opleiding ga je met je eigen brein programmering aan de slag zodat je straks precies weet hoe jouw brein en dat van anderen werkt. Zo leer je onder andere:

 • Je eigen (denk)patronen herkennen
 • Hoe je jouw (denk)patronen actief kunt veranderen
 • Middels de 7 pijlers vanuit de Brain Balance methode brein programmeringen herkennen, erkennen en aan te pakken.
 • De basiskennis welke nodig is voor de Level 2 Brain Balance Coach opleiding

Waarom is dit juist nu zo belangrijk?

In de afgelopen 100 jaar hebben er meer veranderingen plaatsgevonden dan onze hersenen ooit zouden kunnen bijbenen. Het is niet gek dat jouw brein daarom op standje ‘overleven’ is gaan staan. Je leeft vanuit de automatische piloot, wat betekent dat je denkt, reageert en actie neemt op basis van jouw onderbewuste systeem. Dit gebeurt om je staande te kunnen houden tegenover de vele prikkels, afleidingen, verwachtingen en verleidingen van de huidige maatschappij.

Wellicht herken je bij jezelf dat je niet weet hoe je bewust actie kunt ondernemen om de diep geplante zaden in je brein uit te laten groeien tot een mooie boom… Hoe je de negatieve gedachten en denkpatronen kunt omtoveren naar iets positiefs… Maar, je voelt diep van binnen dat het anders kan én anders moet. Om te voorkomen dat je jouw hele leven als een robot gaat leven en uiteindelijk bezwijkt aan stress en/of mentale en fysieke disbalans.

Soms heb je wat hulp nodig om in beweging te komen. Hulp bij het zetten van de eerste stap naar jouw optimale balans. Wij zetten die stap graag met jou tijdens onze Level 1 Update je brein opleiding.

Level 1

Update je brein

 • 8 live lesdagen in Rotterdam (+/- 15 minuten vanaf Rotterdam Alexander)
 • Lengte: max. 9 maanden (met +/- 3 tot 4 weken tussen de lesdagen)
 • Incl. Brain Food Lunch, drinks & snacks
 • Verschillende toptrainers, opgeleid door Charlotte Labee.
 • Geaccrediteerde opleiding (25 ECTS)
 • €2400,- of betaal in termijnen (10 x €250,-) 
 • Kennis van de unieke Brain Balance methode incl. lesmateriaal (Brain Balance studiemap met theorie over de werking van je hersenen)
 • Nu met een gratis inspiratiesessie cadeau.

Snelle informatie

Wat onze deelnemers vinden

“De opleiding level 1 geeft op een hele fijne praktische manier inzicht in de werking van je brein en je persoonlijke processen. Confronterend, mooi, intens en super waardevol. Levens veranderend!”

Mark
Opleiding level 1

“Dank jullie wel voor alle mooie inzichten en alles wat ik heb morgen leren. Ik heb genoten van heel de reis, van de kennis die wordt gedeeld, maar vooral van alles wat er op mijn pad is gekomen. Niet alleen ik merk verandering, maar ook mijn omgeving.”

Karen
Opleiding level 1

“De opleiding level 1 geeft op een hele fijne praktische manier inzicht in de werking van je brein en je persoonlijke processen. Confronterend, mooi, intens en super waardevol. Levens veranderend!”

Linda
Opleiding level 1

u0022Wat brengt deze opleiding veel goede energie met zich mee. Iedereen in de groep is liefdevol en begripvol geweest. Alles is goed te begrijpen en tot in de puntjes geregeld. Ik vind het jammer dat het klaar is, maar ik kan niet wachten om met Level 2 te beginnen.u0022

Karin
Opleiding level 1

u0022Tijdens de opleiding heb ik veel geleerd. Veel nieuwe inzichten gekregen en veel verbinding gevoeld. De sfeer in de groep was open en veilig. Ik heb tijdens de lesdagen heerlijk gegeten en ook de rest was top geregeld. Aandacht, vriendelijke mensen, goede faciliteiten en een warm bad gevoel. Ik ben blij dat ik deze opleiding gevolgd heb!u0022

Erika
Opleiding level 1

u0022Deze opleiding heeft me weer terug bij mijzelf gebracht en heeft mijn leven echt verrijkt. Het was life changing. De groep voelde als een warm bad. Mooi om met zoveel sterke inspirerende vrouwen in een groep te zitten. De liefde die jullie hebben voor brein balans vind ik bijzonder. Het is echt een passie waarover jullie praten en inspirerend!u0022

Petra
Opleiding level 1

“Dank jullie wel voor alle mooie inzichten en alles wat ik heb morgen leren. Ik heb genoten van heel de reis, van de kennis die wordt gedeeld, maar vooral van alles wat er op mijn pad is gekomen sinds de opleiding. Niet alleen ik merk verandering, maar ook mijn omgeving.”

Mark
Opleiding level 1

u003cspan class=u0022ui-provider ed bcu bcv bcw bcx bcy bcz bda bdb bdc bdd bde bdf bdg bdh bdi bdj bdk bdl bdm bdn bdo bdp bdq bdr bds bdt bdu bdv bdw bdx bdy bdz bea bebu0022 dir=u0022ltru0022u003e”Fijne sfeer in de groep en in het pand, praktische en leerzame opleiding. Voor mij een investering voor de rest van mijn leven!”u003c/spanu003e

Kiki
Opleiding level 1

u0022Ik vond de inhoud van de opleiding zo goed. Maar ook vooral de connectie die ontstaat door veel te delen met elkaar. Er hing altijd een hele fijne positieve sfeer in de groep. De verschillende docenten zijn fijn om mee te werken. Ze delen zoveel kennis met passie. Ik heb van de afgelopen maanden genoten en alle kennis wat gedeeld is, is zo waardevol!u0022

Judith
Opleiding level 1

u003cspan class=u0022ui-provider ed bcu bcv bcw bcx bcy bcz bda bdb bdc bdd bde bdf bdg bdh bdi bdj bdk bdl bdm bdn bdo bdp bdq bdr bds bdt bdu bdv bdw bdx bdy bdz bea bebu0022 dir=u0022ltru0022u003e”De verzorging, alles is tot in de puntjes geregeld. Ik voelde mij gezien, gehoord en geen vraag was te veel aan de docenten. Dankbaar voor de lessen die ik heb mogen leren tijdens de opleiding.”u003c/spanu003e

Margot
Opleiding level 1

Iedere docent is op haar eigen manier uniek. Ik heb jullie alle 4 als heel waardevol ervaren. Dank je wel voor jullie kennis, kunde en betrokkenheid!

Chantal
Opleiding level 1

🧠 deze opleiding is ontzettend goed. Heel wisselend en vooral een goede opbouw. Voldoende verdieping en gewoon mega interessant.

Kirsten
Opleiding level 1

u003cp style=u0022font-weight: 400;u0022u003e🧠 Ik heb persoonlijk écht veel geleerd. Mega waardevol om jezelf als mens te leren kennen en gewoon te mogen zijn 💛.u003c/pu003e

Vivian
Opleiding level 1

u003cp style=u0022font-weight: 400;u0022u003e🧠 Het geeft echt tools u0026amp; info over hoe het brein werkt, waardoor je naar de oorzaak kan gaan i.p.v. het oplossen.u003c/pu003e

Annemarie
Opleiding level 1

Goed om te weten

Na afronding ontvang je een bewijs van deelname en toegang tot het opgeven voor de Level 2 opleiding tot Brain Balance Coach. Je moet minimaal 6 lesdagen aanwezig zijn geweest om het certificaat te ontvangen.

 • Al onze opleidingen zijn geaccrediteerd door de NRTO, KTNO, BATC, VBAG en CRKBO.
 • Deze opleiding heeft een HBO-niveau. Je hoeft geen HBO-diploma als vooropleiding te hebben, maar wel gaan we met elkaar de diepte in.
 • Level 1 heeft een maximale lengte van 9 maanden. Gemiddeld zit er 3-4 weken tussen de lesdagen, zodat jouw brein kan wennen aan nieuwe gewoontes.
 • Het betreft vakopleidingen en/of modules.
 • De opleiding bestaat uit verschillende thuiswerk opdrachten, zoals doornemen van de lesstof en het doen van Brain to do’s. Gemiddeld ben je hier 10 tot 15 uur per week mee bezig, inclusief de lesdagen.

Deze deelnemers gingen je voor:

Startdata*

De lesdagen worden gegeven door verschillende toptrainers opgeleid door Charlotte Labee. De hele dagen zijn van 09:30 – 17:00 uur en de halve dagen van 09:30 – 13:30 uur.

Start: 10 september

Lesprogramma*

Dinsdag 10/09/24

Floor van der Steen

Donderdag 10/10/24

Floor van der Steen

Vrijdag 15/11/24

Marijke Maatkamp

Maandag 09/12/24

Marijke Maatkamp

Vrijdag 17/01/25

Kirsten Elsdijk

Dinsdag 18/02/25

Marieke Kok

 

Donderdag 20/03/25

Marieke Kok

 

Woensdag 07/05/25

Kirsten Elsdijk

 

*Alle data zijn onder voorbehoud en kunnen eventueel nog wijzigen.

Wachtlijst

Komen deze data niet voor jou uit? Meld je dan aan voor onze wachtlijst en krijg als eerste te horen wanneer de eerstvolgende groep start!

Naam(Vereist)

Startdata

De hele dagen zijn van 09:30 – 17:00 uur en de halve dagen van 09:30 – 13:30 uur.

 
Marijke Maatkamp

Start: 29 januari

Lesprogramma*

Maandag 29/01/24

Nanda Coenen

 

Woensdag 14/02/24

Floor van der Steen

 

Dinsdag 12/03/24

Nanda Coenen

 

Woensdag 10/04/24

Nanda Coenen

 

Maandag 13/05/24

Kirsten Elsdijk

 

Vrijdag 31/05/24

Marieke Kok

 

Dinsdag 25/06/24

Marieke Kok

 

Donderdag 29/08/24

Floor van der Steen

 

*Alle data zijn onder voorbehoud en kunnen eventueel nog wijzigen.

Wachtlijst

Komen deze data niet voor jou uit? Meld je dan aan voor onze wachtlijst en krijg als eerste te horen wanneer de eerstvolgende groep start!

Naam(Vereist)

Jouw trainers:

Nanda Coenen

Brain Balance Coach- en trainer, Vitaliteitscoach en natuurgeneeskundig therapeut

Marieke Kok

Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut, darmcoach, natuurvoedingskundige en Brain Balance Coach- en trainer

Kirsten Elsdijk

Orthomoleculair Psycho-Neuro Immunologie therapeut, Brain Balance Coach- en trainer

Floor van de Steen

Brain Balance Coach- en trainer, psychiatrische verpleegkunde

Jouw trainers:

Marijke Maatkamp

Brain Balance Coach, Trainer en jongerencoach

Floor van de Steen

Brain Balance Coach- en trainer, psychiatrische verpleegkunde

 

Kirsten Elsdijk

Orthomoleculair Psycho-Neuro Immunologie therapeut, Brain Balance Coach- en trainer

Marieke Kok

Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut, darmcoach, natuur voedingskundige en Brain Balance trainer