Ademcoaching

Tijdens onze individuele ademsessies krijg jij persoonlijke begeleiding van jouw ademcoach en is er volledige aandacht voor jouw hulpvraag. Tijdens de ademcoaching werken we met verschillende ademtechnieken en ademhalingsoefeningen om jou te laten ervaren wat diepe ontspanning is.

Jouw ademcoach in Rotterdam

Onze ademcoaching is meer dan alleen ademen; het is jouw kans om te ervaren wat het is om jezelf volledig te ontspannen en een hernieuwd gevoel van vrijheid te ervaren. Tijdens de ademsessie zetten we jouw adem in om je parasympathische zenuwstelsel te activeren. Dit is het deel van jouw zenuwstelsel wat verantwoordelijk is voor het ervaren van rust en ontspanning, maar is tevens je verteringssysteem.

Waarom breathwork?

Zodra je aan de slag gaat met jouw adem, gaat alles weer stromen in je lichaam. Alles start en eindigt namelijk met jouw adem. Je moet hem enkel op de juiste manier inzetten. Op het moment dat je dat leert, verandert alles. Fysieke en mentale klachten verdwijnen, je voelt je energieker, je ervaart meer rust, focus en zelfliefde. Je komt uit je hoofd en maakt weer contact met je lichaam. En dat voelt goed.

Klaar om de zeggenschap over je leven terug te nemen? Neomi, onze gecertificeerde ademcoach, begeleidt jou graag tijdens een individuele ademsessie in ons Brain Balance Instituut in Rotterdam. Laat jezelf weer stralen.

Onze individuele ademsessies zijn ideaal voor het:

 • loslaten van stress, piekergedachten of angsten;
 • verbinding maken met je lichaam en emoties;
 • herstellen van (onbewuste) adempatronen;
 • verbeteren van het contact met je lichaam en brein;
 • ervaren van ontspanning, zelfliefde en zelfvertrouwen;
 • boosten van jouw immuunsysteem en energielevels;
 • versterken van je longen en ademcapaciteit;
 • verbeteren van je slaapkwaliteit;
 • juist en bewust in kunnen zetten van je adem in je dagelijks leven.

Snelle informatie

 • Ademsessie van 90 minuten incl. intake
 • Ademsessie start met intake en intentie
 • Ademsessie eindigt met ontspanningsfase
 • Na de sessie ontvang je via jouw cliëntenportaal een rapportage over wat er tijdens de sessie is besproken.
 • Na 4-6 weken een evaluatiegesprek van 30 min.
Een individuele breathworksessie

Zij gingen jou voor met één van onze ademsessies, coaching en therapievormen

Ik heb al vaker breathworksessies gedaan, maar deze keer was het zo bijzonder. Ik voelde mij heel veilig, waardoor ik mij helemaal kon openstellen voor de ervaring. Ik heb heel veel gevoeld en gezien. Ik voel de energie helemaal door mijn lichaam stromen nu.

Elise
Breathwork inspiratiesessie

Samen met Amber ben ik in mijn onderbewuste op zoek gegaan naar wat mij belemmerde om dit los te laten. Ook dit was echt verbluffend: in één sessie werd het helder, kon ik het loslaten en er andere gedachten voor in de plaats brengen. Heel mooi, bijzonder en helpend. Ik vind het zo interessant dat ik met veel plezier ook de opleiding Level 1 ga volgen. Ik kijk er naar uit!

Odette
Hypnotherapie inspiratiesessie

Magisch, Amber weet waar ze samen met je naar toe wil en gaat op een magische manier door tot ze is waar ze wil komen. Het heeft mij inzicht en ruimte gegeven om meer in mijn lijf aanwezig te zijn. Bewustwording, bevrijding en een grote stralende lach. Zo dankbaar!

Rosie
Brain Balance Hypnotherapie

Echt heel bijzonder dat jullie precies langskomen op de momenten dat ik het nodig had. Jullie gaven mij zo’n warm gevoel. Ik heb mij heel veilig gevoeld de hele avond. Ik kom de volgende keer graag weer.

Lora
Breathwork inspiratiesessie

Ik vond dit zo bijzonder. Ik voelde mij heel veilig, waardoor ik mij helemaal kon openstellen voor de ervaring. Ik heb heel veel gevoeld en gezien. Ik voel de energie helemaal door mijn lichaam stromen nu.

Elise
Hypnotherapie inspiratiesessie

Hele fijne afspraak. Duidelijke verwachtingen. Veel informatie waar ik zeker heel veel aan heb en mee aan de slag ga. Ik kijk uit naar de vervolgafspraak.

Susanna
Brain Balance Coaching

Deze cursus was nog beter dan ik mij had voorgesteld. Heel veel informatie, hele prettige trainster en goede sfeer. Ik ga echt met heel veel energie naar huis.

Tim
Hypnotherapie inspiratiesessie

Wat een fijn en persoonlijk gesprek is dit geweest. Er is echt aandacht voor je proces en wie je bent als mens. Je wordt echt gezien en gehoord. Voor diegene die twijfelen, doen! Want het verrijkt echt de kijk op het dagelijks leven. Dank voor de goede zorgen.

Sanne
Brain Balance Coaching

Ik heb er super veel aan gehad. Ik zit nu veel beter in mijn vel, heb meer energie, kan goed grenzen aangeven en heb geen hoofdpijn meer. Ik voel mij zoveel rustiger en relaxter. Ik gun dit iedereen.

Liam
Hypnotherapie inspiratiesessie

Ik ben hier eerder geweest voor de tweedaagse training over breathwork. Hier heb ik heel veel geleerd over hoe je met je ademhaling je gezondheid kan ondersteunen. Tijdens die trainingen deden we ook een breathworksessie en die wilde ik graag nog eens doen. Ik voelde mij toen zo energiek daarna. Ook deze keer was het weer heel fijn. Ik voel dat mijn longen weer openstaan.

Davy
Breathwork inspiratiesessie

Wauw, wat een bijzondere reis heb ik deze avond gemaakt. Ik zit momenteel in een hele lastige privésituatie en ik heb hier bepaald stuk kunnen loslaten voor mijn gevoel. De tranen liepen over mijn wangen en bleven maar komen. Maar ik voel mij nu al een stuk lichter. Dankjulliewel voor deze bijzondere ervaring.

Hele mooie muziek die mij diep raakte.

Babette
Breathwork inspiratiesessie