Over ons

Brain Balance Instituut

Goed zorgen voor je brein is de beste stap die je kunt nemen

Je brein? Dat is je powerhouse! Het bepaalt hoe je leert, voelt, denkt en creëert. En in deze maatschappij is zorgen voor je brein geen luxe, maar een must. Voel jij je in balans? Want in onze huidige maatschappij is hier meer dan ooit behoefte aan. Maar liefst 52% van alle werkende Nederlanders ervaart burn-out klachten en dit blijft jaarlijks groeien. Als we nu niets veranderen, zijn mentale ziektes zoals burn-outs, depressies en zelfs Alzheimer en Parkinson in 2030 koplopers in de ziektelijst wereldwijd. Laat dat niet gebeuren. Zorg goed voor je brein.

Brain Balance; voor NU én de toekomst!

Waarom kiezen voor Brain Balance Instituut? Simpel. Wij zijn het enige gecertificeerde brein-centrum in Nederland. Of je nou een nieuwsgierige beginner, coach, therapeut, HR-pro of leerkracht/docent bent, door onze opleidingen en trainingen word je een Brain Balance meester. Wil je het mysterie van je eigen brein ontrafelen of anderen helpen? Dan zit je hier goed. Met ons topteam van trainers duik je in de geheimen van het brein: van hoe programmeringen werken tot het herprogrammeren van je brein, en alles daartussenin. Het resultaat? Een gezonder, gelukkiger leven, zowel thuis als op ‘t werk. En dat is niet voor even, maar juist ook voor de toekomst.

Breinkennis? Jouw game-changer!

Duik in onze Brain Balance trainingen en zet de switch om: van chaos naar balans, zowel fysiek als mentaal. Of je nu voor jezelf komt of anderen meer wilt leren, wij hebben de inzichten! Tijdens het volgen van de Brain Balance opleidingen en -trainingen leer je alles over de werking en herprogrammering van het brein en hoe je dit bij anderen kunt activeren. Klaar voor een nieuwe lifestyle? Waarom wachten op een betere gezondheid en meer levensplezier? Jij hebt zelf de touwtjes in handen. Start hier!

De Brain Balance Methodiek

Een brein in balans aan de hand de zeven Brain Balance pijlers:

Het lichaam is een belangrijke factor voor de mentale wendbaarheid en mogelijkheid tot het aanpassen van onze automatismen, die we vanaf jongs af aan met ons meedragen. In de eerste 7 jaar van ons leven programmeert ons brein zich voor 85% voor de rest van ons leven. Dit gebeurt in het onderbewustzijn, waar we intelligent niets over te zeggen hebben, totdat je met de Brain Balance methodiek aan de slag gaat.