Brain Balance Coaches bij jou in de buurt

Herprogrammeer jouw brein samen met één van onze opgeleiden Brain Balance coaches bij jou in de buurt

Brain Balance Coaching bij jou in de buurt

Wil jij graag aan jezelf werken? Wil je jouw mentale weerbaarheid, wendbaarheid en flexibiliteit vergroten en kom je er zelf niet uit? Bij Brain Balance gaan we samen met jou aan de slag om de balans voor jou te herstellen. Wij gaan kijken, leren begrijpen en vooral werken met je onderbewuste processen om zo een gelukkiger en gezonder mens te zijn.

Een aantal jaren geleden ontwikkelde Charlotte Labee de Brain Balance methodiek, de methode om middels 7 breinpijlers aan de slag te gaan met jouw eigen breingezondheid. Inmiddels bestaat Brain Balance enkele jaren en hebben wij een mooi team door heel Nederland met opgeleiden Brain Balance Coaches wie jou persoonlijk kunnen begeleiden. Zij hebben de opleiding level 1 en level 2 succesvol afgerond bij ons en zijn nu in het werkveld aan de slag. 

Herprogrammeer jouw brein samen met één van onze Brain Balance Coaches

In jouw Brain Balance traject ga je met jouw persoonlijke Brain Balance coach aan de slag om je brein te herprogammeren. Zodat je anders kunt gaan denken, handelen en omgaan met situaties en je bovenal relaxter, gezonder en gelukkiger kunt gaan voelen.

Wil jij graag aan jezelf werken en herken jij jezelf in één van de volgende klachten?

Welke klachten worden behandeld?

Tijdens het consult brengen we samen in kaart waar jij tegenaan loopt. Vervolgens kijken we ook verder. We gaan gezamenlijk op zoek naar de oorsprong van jouw probleem, zodat we het bij de wortel kunnen aanpakken en voor eens en altijd kunnen oplossen. Welk patroon en welke programmering zit er achter en in welke mate heb je daar nu last van.

Denk aan klachten zoals:

Vind een coach bij jou in de buurt

lindsey kloeze

Linda Stoverinck

Christine Fontaine

Ellen Leeuw

Sharon Blankenspoor

Evi Gysbrechts

Anoek van Leeuwen

Melissa Jedeloo-Lewensztain

Heidy Jacobs-van de Ven

Anouk Meijer

Sabine Mutsaars

Rosanne

Rosanne Lieffering – de Man

Jongerencoach

Marijke Maatkamp

Chantal Spierenburg

Martine de Moei

Nathalie Idema

Gamze Ergun

Marleen Weterings​

Monique Prins

Sander van Nieuwenhuijzen​

Marielle Okelly

Miriam Timas