Plan een gratis adviesgesprek in met één van onze coaches of therapeuten

Onze coaches en therapeuten
Laura , Floor , Neomi , Amber , Annefleur , Joyce

Wij denken graag met jou mee welke stap voor jou nu het beste is om jouw gezondheid en leven in balans te brengen. Wil je advies over welke vorm van coaching, gezondheidstest of therapie het beste bij jouw situatie past? Plan dan een gratis adviesgesprek* in met ons team van coaches en therapeuten. Wij helpen je verder bij het maken van de juiste vervolgkeuze tijdens ons Brain Balance spreekuur.

*Het adviesgesprek duurt maximaal 10 minuten. Wanneer je niet bereikbaar bent, zullen we de vraag per e-mail beantwoorden.

*Let op: dit adviesgesprek is alleen voor consulten en sessies. Supplementen advies nodig? Vraag een supplementenadvies aan.

Plan een gratis adviesgesprek in met één van onze coaches of therapeuten

1Persoonlijke informatie
2Plan een afspraak

Velden met * zijn verplicht

Naam

Zij gingen jou voor

Heel fijn gesprek met Joyce. Ik wilde graag advies over supplementen als “finishing touch” na mijn Golden Growth training en de start met Brain Food. Ik had met supplementen het gevoel dat ik ‘maar wat deed’, gebaseerd op wat ik weet en geleerd heb als leek. Nu kon ik afstemmen met een professional en kan ik vooruit. Over drie maanden maak ik een nieuwe afspraak om even vinger aan de pols te houden en te kijken of wat we nu doen nog steeds goed is. Fijn, de richtlijnen, de duidelijkheid. Aan iedereen aan te raden!

Natasja
Orthomoleculaire advies

Magisch, Amber weet waar ze samen met je naar toe wil en gaat op een magische manier door tot ze is waar ze wil komen. Het heeft mij inzicht en ruimte gegeven om meer in mijn lijf aanwezig te zijn. Bewustwording, bevrijding en een grote stralende lach. Zo dankbaar!

Rosie
Brain Balance Hypnotherapie

Ik heb gisteren een sessie hypnotherapie gehad. Ik vind dat ik zeer professioneel ben behandeld. Er is goed naar mij geluisterd en ik voelde me volkomen veilig. Zowel in het voorafgaande gesprek, als tijdens de hypnosesessie zelf. Ik heb er vertrouwen in dat ik door deze sessie verder kom in mijn proces en dat ik bepaalde delen achter mij kan laten. Ook heb ik nog wat handvatten meegekregen om thuis mee aan de slag te gaan. Verder heb ik over drie weken een evaluatiegesprek. Rotterdam is voor mij 2.5 uur rijden, dus ik vind het erg fijn dat dit gesprek via videobellen kan plaatsvinden!

Linda
Hypnotherapie

Hele fijne afspraak. Duidelijke verwachtingen. Veel informatie waar ik zeker heel veel aan heb en mee aan de slag ga. Ik kijk uit naar de vervolgafspraak.

Susanna
Brain Balance Coaching

Deze cursus was nog beter dan ik mij had voorgesteld. Heel veel informatie, hele prettige trainster en goede sfeer. Ik ga echt met heel veel energie naar huis.

Tim
Hypnotherapie inspiratiesessie

Wat een fijn en persoonlijk gesprek is dit geweest. Er is echt aandacht voor je proces en wie je bent als mens. Je wordt echt gezien en gehoord. Voor diegene die twijfelen, doen! Want het verrijkt echt de kijk op het dagelijks leven. Dank voor de goede zorgen.

Sanne
Brain Balance Coaching

Heel fijn advies gekregen van Joyce. Ze wist goed uit te leggen waarom je welke supplementen het beste kan nemen. Dit was mijn 2de advies van haar en na het eerste advies merkte ik al duidelijk positieve verbetering bij mezelf. Ik kan het zeker aanraden!

Linde
Orthomoleculaire advies

Bijzonder mooie ervaring hypnotherapie. Neomi is een fijne therapeut om dit mee te doen. Rustig en ontspannen.. 2 sessies gehad en ik voel duidelijk verschil. Tijdens de sessies voelde ik de rust en stilte. Omgeving waar de therapie wordt gegeven is zeer prettig.

Hele mooie muziek die mij diep raakte.

Babette
Hypnotherapie