Brain Balance Opleidingen

Brain Balance Instituut – het instituut voor breinkennis, is de enige opleider in Nederland die middels breinkennis geïnteresseerden, coaches, therapeuten en HR-professionals en -medewerkers opleidt tot Brain Balance Coaches en -Professionals. Met deze opleidingen kun je op elk niveau leren over de geheimen van het brein.

Je leert hoe je hersenen zijn geprogrammeerd en hoe je ze uiteindelijk kunt herprogrammeren waardoor een optimale balans ontstaat welke leidt tot een betere gezondheid en een gelukkiger leven.

Level 1 Update je Brein

In Level 1 ga je eerst met je eigen breinprogrammering aan de slag zodat je straks precies weet hoe jouw brein en dat van anderen werkt. Je leert je eigen patronen herkennen en gaat hier actief mee aan de slag.

Level 2 Brain Balance Coach

Waar je bij Level 1 de wortels van de boom hebt geplant en je basiskennis dus goed hebt gevoed, groeit in Level 2 als het ware de stam van de boom, waarbij jij als Brain Balance coach-to-be, leert van de beste experts in het hersenvak, om vanuit een holistische manier jouw cliënten te ondersteunen in tijden van mentale disbalans.

Een overzicht van onze volledige BreinLeerlijn

Deze deelnemers gingen je voor: