Ga 2022 goed van start met deze 5 producten!

Leestijd 3 minuten
breinkennis

Nu het einde van het jaar in zicht komt leek het ons leuk om onze top 5 producten met jullie te delen. Ben je benieuwd met welke producten jij het nieuwe jaar goed kan starten? Lees dan snel verder!

1. Collageen

Collageen: je hoort vrouwen het er regelmatig over hebben in de wandelgangen en kunt er bijna niet meer om heen. Niet voor niets want collageen is het meest voorkomende lichaamseigen eiwit ter wereld. Het vertegenwoordigt maar liefst 30% van alle eiwitten in het menselijk lichaam. Collageen komt bij zowel mensen als dieren voor in de huid, spieren, botten, bloedvaten, bindweefsel en organen. Wist je dat je lichaam al minder collageen aanmaakt vanaf je 25e levensjaar? Het is dus aan te raden om vanaf die leeftijd collageen te suppleren. Klik hier voor de link naar onze collageen!

 

2. Pure Omega 3 Olie

Wanneer je je afvraagt welke supplementen jij nodig hebt, zit je met hoogwaardige Omega 3 olie altijd goed. Omega 3 heeft enorm veel voordelen en dat heeft dan ook een grote rol gespeeld bij de evolutie van de mens. Aan het mensenbrein was namelijk te zien dat het zich snel doorontwikkelde, naarmate de mens dichter bij het water ging wonen en meer vis at dan daarvoor. De hogere doseringen DHA zorgden ervoor dat we aan de top van de voedselketen kwamen! Omega 3 is dus een erg essentiële bouwstof voor je hersenen. Daarnaast is het wetenschappelijk bewezen dat EPA en DHA goed is voor het hart, je gezichtsvermogen en voor je hersenfunctie. Tot slot is Omega 3 ook aan te raden wanneer je zwanger bent. De inname van DHA zorgt namelijk voor een gezonde hersenontwikkeling en goed netvlies van de baby. Ook na de zwangerschap heeft het kindje veel baat bij Omega 3, die het binnenkrijgt uit borstvoeding. Bekijk hier onze Pure Omega 3 Olie.

 

3. Matcha thee

Naast dat Matcha thee heerlijk is, vooral in deze koude wintermaanden, heeft het ook nog eens vele gezondheidsvoordelen! Matcha zit boordevol met antioxidanten, vitamines en vezels. Denk aan; calcium, kalium, vitamine A en C, ijzer en eiwitten. Zo zeggen experts zelfs dat 1 kop Matcha thee qua voedingsstoffen gelijk staat aan 10 tot 15 kopjes gewone groene thee! In een vorig artikel vertellen we je meer over de gezondheidsvoordelen van Matcha en hoe je het kunt bereiden! Let bij het kopen van Matcha producten wel op het land van herkomst, in het algemeen komt hogere kwaliteit Matcha namelijk uit Japan. In onze webshop verkopen we de Matcha thee van Oolaboo, deze heeft onder andere een kalmerende werking maar verbetert ook het geheugen en de concentratie!

 

4. Natuurlijke Deodorant Stick

Wist je dat wanneer je producten op je huid aanbrengt, de ingrediënten langzaam in de bloedbaan zakken? Dit betekent dat de ingrediënten van het product een directe invloed hebben op veel processen in je lichaam en je brein. Daarom is het belangrijk om niets op je huid te smeren, waarvan je niet wilt dat het in je lichaam terecht komt. De natuurlijke deodorant sticks van We Love zijn 100% natuurlijk en bevatten geen synthetische stoffen of aluminium. Beter voor jou en de planeet dus! Deze deo’s komen in vier heerlijk geuren: Mighty Mint, Original Orange, Sweet Serenity en Forever Fresh!

 

5. Brain Balance Mealplanner

Last but not least; de Brain Balance Mealplanner. Dit handige abonnement, waarbij je voor maar 9,95 euro wekelijks 7 heerlijke Brain Food recepten ontvangt, kon natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Heb jij ook al talloze diëten gevolgd? Of heb je geen inspiratie meer om iedere avond een gezond gerecht op tafel te zetten? Dan zou deze Brain Food mealplanner wel eens wat voor jou kunnen zijn! Je ontvangt iedere vrijdagavond de recepten en boodschappenlijst van de nieuwe week, zodat je nog ruim de tijd hebt om de boodschappen in huis te halen. Wil je meer informatie over de mealplanner? Kijk dan hier.