Waarom je ergens op verheugen zo ontzettend goed voor je is!

Leestijd 2 minuten
breinkennis

Ken je die fijne energie wanneer je je ergens op aan het verheugen bent? Dat gevoel van ‘excitement’ en je nu al goed voelen terwijl het er nog niet is.

 

Je constant goed voelen

Als je mijn video’s vaker kijkt weet je dat ik vaker video’s maak met tips waardoor je je fijner kunt voelen en een beter mindset kunt trainen. Ik ben er namelijk van overtuigd dat als we alle overtuigingen en meningen loslaten die ons tegenhouden, we ons constant goed kunnen voelen! Ik wil niet zeggen dat er dan nooit meer ‘shit’ op je padje komt, maar je kunt er wellicht wel beter mee omgaan omdat je bijvoorbeeld beter kunt dealen met emoties.

 

Je verheugen voor een fijne energie

In deze video wil ik een voorbeeld met je delen hoe je je altijd goed kunt voelen door je ergens op te verheugen! We weten allemaal hoe fijn het gevoel is als je je ergens op verheugd. Ons verheugen doen we alleen op dingen die al gepland zijn of die hoogstwaarschijnlijk gaan gebeuren. Wat nou als je je ook gaat verheugen op dingen die nog niet vastliggen? Op dingen waarvan je niet weet hoe ze gaan uitpakken?

Het gaat dus niet om waarop je je verheugt, maar om het gevoel en de energie die je daarmee opwekt. Je gaat je lijf en je brein ergens op verheugen en dat geeft een lekkere energie. Daarnaast zet je je brein en je systeem ook nog eens open voor potentiële dingen die je je nu nog niet eens kunt bedenken. En dat is magisch!

Er gebeuren namelijk geen grootse of magische dingen als jij heel je leven gepland hebt. Je wilt ruimte creëren in je brein en je systeem dat er iets mag ontstaan. Dit kun je met je bewuste brein nog niet eens bedenken waarschijnlijk.

Dus geef jezelf vanaf nu eens wat vaker toestemming om in de fijne energie te stappen door je ergens op te verheugen. Leer jezelf te verheugen op dingen die nog niet eens gepland zijn!

Maak er een spetterende dag van en ik spreek je heel gauw weer!