Test jouw energiebalans

Test jouw energiebalans

Start de test

Brain Balance in het onderwijs

Voor iedereen die meer wil weten over het breinkennis en mentale gezondheid belangrijk wilt maken in het onderwijs of bij begeleiding van kinderen of jongeren.

Brain Balance in het onderwijs: met focus, rust en geluk de toekomst in

Of je nu een jongvolwassene bent, leerkracht of docent bent, werkt met kinderen of jongeren, of als onderwijsinstelling streeft naar het belang van mentale gezondheid, wij zijn er om je reis verder te begeleiden. Als enige breininstituut in Nederland, streven we ernaar om je pad te verlichten naar meer innerlijke rust, blijdschap en balans. Samen kunnen we uitval van leerkrachten en docenten voorkomen, de werkdruk verminderen en het werkgeluk vergroten, niet alleen op persoonlijk niveau maar ook voor de hele onderwijsinstelling, met toegewijde scholencoaches die gecertificeerd zijn en hun vak verstaan.

Download de brochure

Naam(Vereist)
(Vereist)

Get connected programma

Onze scholencoaches gaan niet zomaar aan de slag; zij activeren, motiveren en moedigen leerkrachten, docenten en leerlingen aan om hun harten te openen en de band met zichzelf en elkaar te herstellen.

Online training voor leerkrachten

Streef je ernaar om zowel je eigen groei als die van je leerlingen te vergroten? Verlang je naar een klasomgeving met een verhoogde concentratie, gerichte aandacht en een overvloed aan positieve energie? Aarzel dan niet langer en zet vandaag de eerste stap met onze online training.

Onze training is ontworpen voor leerkrachten, docenten, sportbegeleiders en eenieder die een coachende rol vervult. Je kunt direct online aan de slag, jezelf onderdompelen in waardevolle kennis en praktische technieken. Bovendien krijg je toegang tot onze bloeiende Online Community, waar je kunt verbinden met andere gepassioneerde leerkrachten en hun inzichten kunt delen. Grijp deze kans en laat je impact groeien, zowel binnen als buiten het klaslokaal.

Breathwork ademsessie breathwork sessie Rotterdam

Opleidingen en trainingen

Alle events

Bij Brain Balance zijn onze fundamenten gebouwd op zeven cruciale pijlers: kennis van het brein, omgeving, ontspanning, stressmanagement, slaap, beweging en voeding. Deze pijlers vormen de essentie van onze benadering, waarbij we geloven dat lichaam en geest nauw met elkaar verbonden zijn. Een evenwichtige geest begint met een evenwichtig lichaam, en vice versa. Als een van deze pijlers uit balans raakt, heeft dit invloed op het algehele welzijn.

Stress

Breinkennis

Slaap

Ontspanning

Beweging

Omgeving

Brain Food &
supplementen