Online trainingen

Brain Balance Instituut

Wil jij graag nu aan de slag gaan en kan je niet wachten? Vanuit Brain Balance Instituut bieden we online trainingen aan. Of je nu aan jezelf wilt werken voor persoonlijke ontwikkeling, meer wilt leren over het brein voor je werk of werkzaam bent in het onderwijs. Voor ieder wat wils. Al onze trainingen zijn gebaseerd en gemaakt door onze gecertificeerde coaches en conform de Brain Balance Methodiek.

Online Burn-out Training

Tijdens deze online burn-out training ga ik met je aan de slag om ervoor te zorgen dat je preventief een burn-out kunt voorkomen. Met de handige informatie, tools en opdrachten kun je zelf aan de slag om meer balans terug te brengen in je brein en leven. Start vandaag nog!

Online Brain Food Training

Lukt het je niet vast te houden aan gezonde voeding? Heb je geen inspiratie meer? Of wil je gewoon goed voor je brein zorgen en beter in je vel zitten? Gedurende een online training met video’s, opdrachten en tools van ruim 4 uur neem ik je mee in de wereld van Brain Food. 

Golden Growth Academy

Voor iedereen die zichzelf binnen 14 dagen een superboost wil geven. Opzoek is naar minder stress en meer energie? Je fitter voelen en meer uit het leven halen? Ontvang elke dag een unieke, op elkaar afgestemde mix van kennis, tips, weetjes, dagmenu’s, recepten, opdrachten en oefeningen.

Online Training Onderwijs

Met de ‘online training voor het onderwijs’ leer jij je je wapenen tegen de hoeveelheid externe prikkels, de hoge druk in de maatschappij, je leert je levensstijl te veranderen en je breinprogrammering daarmee aan te passen.