Brain Balance Get Connected

Live Get Connected Programma's voor onderwijsinstellingen op ieder niveau.

Get Connected

De cijfers liegen er niet om; verandering is hard nodig. Daarom vinden wij het belangrijk dat Balance in het onderwijs toegankelijk is op ieder niveau.

Voor Brain Balance in het onderwijs zijn o.a. speciaal 3 get connected onderwijs programma’s ontwikkeld a.d.h.v. de Brain Balance Methode. Tijdens de sessies delen we kennis over het brein en geven we praktische handvatten om verbinding te stimuleren, waardoor het hele ecosysteem van onderwijsinstellingen beter gewapend is tegen stress, overprikkeling en angsten.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat sociale interactie en het opbouwen van banden ons brein weerbaarder maakt en stress vermindert. Als we verbinding maken, voelen we ons begrepen en gewaardeerd, en dit versterkt ons zelfvertrouwen en ons gevoel van eigenwaarde.

We zijn weerbaarder als we weten wie we zijn, wat we willen en wat onze waarden zijn. Als we verbinding maken met onze innerlijke gevoelens, emoties en verlangens, dan krijgen we meer zelfinzicht en worden we beter in staat om onze eigen grenzen te stellen en ons te concentreren op de dingen die voor ons belangrijk zijn.

Verbinden kan door bijvoorbeeld te praten met vrienden en familie, te mediteren of te sporten. Het is belangrijk om te onthouden dat verbinding niet alleen iets is wat we doen, maar ook iets wat we voelen.

Tijdens de programma’s voor Brain Balance in het onderwijs: Get Connected, gaan we actief aan de slag en stimuleren we leerkrachten, docenten en leerlingen om zich open te stellen en verbinding op te zoeken.

Voor onderwijs instellingen
  • Leerkrachten en docenten
  • Pedagogisch medewerkers
  • Basis- en voortgezet onderwijs leerlingen
  • MBO, HBO, WO studenten
  • (Sport) Coaches

De 3 Get Connected Programma's

"Je kunt je brein veranderen door dagelijks kleine veranderingen toe te passen"
"Als we verbinding maken, voelen we ons begrepen en gewaardeerd. Dit versterkt ons zelfvertrouwen en ons gevoel van eigenwaarde."
"Een brein in balans bereik je niet in één dag, dit is een levenslang proces."
"De waardelabels die we in onze jeugd meekregen, kunnen ons nu nog in de weg zitten. Dit zijn namelijk onderbewuste overtuigingen waar we naar leven."
Previous slide
Next slide

Aan de slag op jouw onderwijsinstelling

Wil je op jouw onderwijsinstelling aan de slag met een van de drie programma’s en zo zorgen voor minder stress, onzekerheid, angsten en druk bij zowel de leerkrachten, docenten als de leerlingen? Schrijf je in via onderstaand aanmeldformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

De Brain Balance programma’s zijn beschikbaar voor iedere kinderdagopvang, basisschool, middelbare school en bij mbo’s, hbo’s en universiteiten. De programma’s kunnen, afhankelijk van de inhoud en vorm, gegeven worden aan een groep leerkrachten, een klas of aan een heel leerjaar.

*Prijs op aanvraag bij meer leerlingen. Exclusief reiskosten.