Test jouw energiebalans

Test jouw energiebalans

Start de test

 
Home > Experts > Anne-Marie Stevens

Anne-Marie Stevens

Pedagogisch specialist en Brain Balance Coach (i.o.)

 

 

Anne-Marie heeft de afgelopen 24 jaar honderden ouders, leerkrachten en pedagogisch medewerkers mogen helpen als pedagogisch specialist. Ze zag enorm veel kinderen die zich onbegrepen voelden. Kinderen die milde en forse gedragsproblemen lieten zien om de volwassenen om hen heen iets te vertellen. Ze hielp ouders en professionals die helemaal aan het einde van hun latijn waren, met hun handen in het haar. Zo ontzettend zonde, want de ervaring leert dat er vaak niet eens zo heel veel nodig is om het ‘juiste’ te doen.

“Als klein meisje had ik nooit gedacht dat opvoeden zo’n grote rol zou spelen in mijn leven. En dan bedoel ik niet enkel het opvoeden van mijn eigen kinderen. Ik heb oprecht het leukste vak dat er bestaat. Ik mag zoveel anderen helpen, inspireren, coachen of begeleiden in hun opvoedtaak. En dat vind ik een groot voorrecht. Mijn hart ligt bij ouders en professionals die het allerbeste willen doen voor ieder kind.

Mijn belangrijkste doel in het leven? Alle opvoeders te laten opvoeden met plezier en vertrouwen, vanuit ontspanning en met de juiste kennis.”

Brain Balance is de basis waaruit Anne-Marie zelf ook leeft en hoe zijn haar eigen kinderen wil opvoeden. En daar helpt ze andere opvoeders graag bij op weg. Door jou te inspireren en motiveren. Wat past bij jou en jouw gezin en hoe kun jij die opvoeder zijn die je zo graag wil zijn?

“Brain Balance brengt jou en je kinderen in ontspanning en plezier. Het leert je om keuzes te maken die goed zijn voor het hele gezin. Ik zie je graag bij Brain Balance Instituut!”