Test jouw energiebalans

Test jouw energiebalans

Start de test

Home > Experts > Floor van der Steen

Floor van der Steen

Brain Balance Coach- en trainer, psychiatrische verpleegkunde en coach op het gebied van overgewicht en maagverkleiningen

 

Floor van der Steen werkt al 25 jaar in de gezondheidszorg. Voor Floor was het ondanks haar ervaring en kennis soms ook zoeken naar een goede balans. Zeker met haar gewicht. Jarenlang was ze veel te zwaar en had ze velen programmeringen over haar gewicht en gezondheid.

Sinds 2016 veranderde alles en sindsdien leeft ze gezonder maar vooral is ze in balans. Ze is zich de afgelopen jaren ook meer gaan verdiepen in zelfbeeld, zelfliefde, stress, trauma en energie.
Dit alles heeft met elkaar te maken. Niet alleen voor haar is dit een ommekeer geweest maar ook voor haar gezin. Zij leren nu ook hoe het is om een gezond lichaam en brein te hebben. Floor heeft de level 1 & level 2 opleidingen bij Brain Balance Opleidingen gevolgd en voelde als een vis in het water tijdens de opleidingen. Wanneer je kijkt naar de oorzaak en je gaat minder pleisters plakken om de ‘wonden’ te helen, dan kom je tot de kern. Dat het tijd kost om een programmering te veranderen is een feit maar de weg ernaar toe is net zo leuk als het resultaat zelf.

Floor van der Steen hoopt dat ze met haar kennis en enthousiasme jou kan leren hoe fijn het is als je anders leert denken.