Test jouw energiebalans

Test jouw energiebalans

Start de test

Brain Balance Expert Charlotte Labee

Online Brain Food training

Duik in de wereld van Brain Food tijdens een 4 uur durende online training samen met Brain Balance Expert Charlotte Labee.

Lukt het je niet vast te houden aan gezonde voeding? Heb je geen inspiratie meer? Of wil je gewoon goed voor je brein zorgen en beter in je vel zitten? Dan heb ik iets voor je!

Speciaal voor jou hebben wij een Brain Food training opgezet. Gedurende een training van ruim 4 uur neemt oprichtster en Brain Balance Expert Charlotte Labee je mee in de wereld van Brain Food. Welke voedingsstoffen heeft ons brein nodig? Waarom is gevarieerd eten zo belangrijk? Hoe ga je aan de slag met Brain Food? Maar met name; hoe zorg je ervoor dat Brain Food binnenkort ook jouw lifestyle is?

Schrijf je hier in voor de Brain Food training en leer voor jezelf en voor je brein zorgen!

*Let op! Dit geldt niet bij een actie.

Brain Food

Online training

€ 209 €109

  • 4 uur durende training gegeven door Brain Balance Expert Charlotte Labee
  • Met video’s, opdrachten & tools
  • Online handboek en concrete oefeningen
  • Je maakt van Brain Food een lifestyle
  • 3 maanden beschikbaar: herhaling = key
  • Je kunt de training doen op de tijden wanneer het jou uitkomt
  • Incl. Brain Balance map, pen, waterfles en notitieblok*

Charlotte Labee

Brain Balance Expert, schrijver en spreker

Snelle informatie

Per les vind jij een video van Charlotte onder het tabje ‘Les’ en de bijbehorende digitale handouts, opdrachten en andere bijlagen onder het tabje ‘Materialen’.

“Brain Food is geen dieet, maar een lifestyle. Het is een manier van omgaan met voeding en je brein, waardoor je hele fysieke en mentale systeem beter in balans komt.”

Charlottes enthousiasme werkt aanstekelijk en de training is erg fijn opgebouwd. Stap voor stap ga je aan de slag, wat het behapbaar maakt en mogelijk. Ik had haar boeken Brainfood en Brainfood Smoothies al gelezen en vind dit een fijne aanvulling (de boeken en training staan wel los van elkaar). Ik dacht dat het onmogelijk was maar ik heb echt al wat stappen kunnen zetten op het gebied van voeding. (

Anouk
Online Brain Food training

Deze is heel fijn om te volgen, ik heb de boeken nog niet gelezen, maar vond het super interessant hoe je met voeding beter voor je brein kunt zorgen. In deze training wordt het heel duidelijk en overzichtelijk uitgelegd. Heb echt veel kunnen toepassen en ook door de opdrachten veel meer inzichten in mezelf gekregen en mijn brein.

Pieter
Online Brain Food training

Door de training snap ik mijn brein beter en heb in meer energie en focus! Super fijn, had eigenlijk geen idee dat voeding zoveel invloed heeft op mijn mentale processen. Echt een aanrader en charlotte legt het fijn en toegankelijk uit. Geen moeilijke taal maar Jip en Janneke! Daar heb je echt wat aan.

Sabrina
Online Brain Food training