Home > Experts > Nanda Coenen

Nanda Coenen

Brain Balance Coach- en trainer, Vitaliteitscoach en natuurgeneeskundig therapeut i.o.

Na een lange zoektocht vanwege gezondheidsklachten werd Nanda Coenen al snel duidelijk dat alleen de oorzaak aanpassen een blijvend resultaat geeft, dat je zelf veranderingen kan aanbrengen in je leven en dat jij als mens tot veel meer in staat bent dan dat je aangeleerd wordt. Maar ook dat je brein en lichaam onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Zo is Nanda in contact gekomen met een holistische kijk op gezondheid en geluk middels het brein en lichaamswerk. Hier helpt zij anderen nu succesvol mee als coach bij Charlotte Labee en in haar eigen bedrijf.

Hoe jij bent geprogrammeerd als mens heeft grote invloed op jouw leven, ook op latere leeftijd. Laat je brein en lichaam voor je werken in plaats van tegen je. Hoe eerder jij hier mee start, hoe langer je ervan kan genieten. Daarom gelooft zij erin om van jongs af aan te starten, en dat start eigenlijk al bij de (toekomstige)ouders.

Nanda Coenen is gespecialiseerd in programmaties en breathwork. Het is haar missie om in een veilige omgeving volwassenen en kinderen te begeleiden naar een gezond en energiek leven die weer gelukkig in het leven staan, want je hebt tenslotte maar één leven, één brein en één lichaam. De oorzaak aanpakken en niet de symptomen bestrijden, dat is waar zij in gelooft.