Level 2 Brain Balance Coach

‘Wat als je iets zou ontdekken dat zo gaaf en krachtig is, dat je het met de hele wereld wil delen?’

Er is steeds meer behoefte aan Brain Balance in onze maatschappij. Het is tijd om preventief met onze gezondheid aan de slag te gaan in plaats van genezen wanneer het te laat is. Brain Balance biedt de kennis en tools om het brein te herprogrammeren om zo weerbaarder te worden tegen de hoge druk, vele afleidingen, ongezonde verleidingen en stress waarmee we in het dagelijks leven mee te maken krijgen.

Tijdens Level 1 leer jij de kracht van jouw eigen brein in te zetten om zo meer gezondheid en geluk in je eigen leven te creëren. Een ervaring die zo bijzonder en levensveranderend is, dat je die kennis misschien wel wil doorgeven om anderen te helpen als Brain Balance Coach.

Dan kun je doorstromen naar Level 2, waarin jij leert hoe je anderen kunt begeleiden in het bereiken van meer balans en geluk in hun leven, aan de hand van de Brain Balance methode. Je gaat dieper in op de kennis die je in Level 1 hebt opgedaan en leert om deze kennis toe te passen op anderen.

Een opleiding tot Brain Balance Coach biedt door de steeds grotere vraag een groot perspectief in het werkveld. Uit ons onderzoek onder verschillende specialisten in de gezondheidszorg kwam naar voren dat banen en opleidingen zoals we die nu kennen, er straks écht anders uitzien als gevolg van de huidige werkgelegenheid en ziektebeeld ontwikkelingen. Brain Balance Coaches zijn dus belangrijk in de samenleving van vandaag, maar onmisbaar in die van morgen. Word jij onderdeel van een groeiende beweging van mensen die zich bewust zijn van de kracht van hun brein en deze kracht willen inzetten voor een gelukkiger en gezonder leven?

Level 2

Brain Balance Coach
270,- Per les bij gespreid betalen (10x)
  • 9 live lesdagen
  • Inclusief Brain Food lunch, drinks & snacks
  • Verschillende top trainers
  • Balance in je eigen brein
  • Geaccrediteerde opleiding
  • Betalen in termijnen mogelijk
  • Effectief met je brein omgaan

Deze deelnemers gingen je voor:

Wanneer je de 'Level 2 - Brain Balance Coach' opleiding succesvol hebt afgerond heb je kennis en kunde over:

Waar je bij Level 1 met de basiskennis de wortels van de boom hebt gepland, groeit in Level 2 als het ware de stam van de boom, waarbij jij als Brain Balance coach to be leert van de beste experts in het hersenvak, om vanuit een holistische manier jouw cliënten te ondersteunen in tijden van mentale disbalans.

Wil jij het Brain Balance geheim voor meer geluk, genieten en gezondheid doorgeven aan anderen? Tijdens de Brain Balance Coach opleiding word je in duidelijke taal uitgelegd waar de essentie van het Brain Balance vak ligt. Want ja, het is inmiddels een echt vak. Waar voorheen nog werd gesproken van een overtuiging of levenswijze, is Brain Balance Coach inmiddels uitgegroeid tot één van de meest belangrijke beroepen van nu én de toekomst, met inmiddels meer dan 100 afgestudeerde coaches. Deze job is hard nodig, want mentale en fysieke disbalans veroorzaakt een steeds groter deel van de huidige ziektebeelden en ziekteverzuim. Daar kunnen we preventief verandering in brengen door anders te gaan kijken en mensen te ondersteunen in hun processen.

Geaccrediteerde opleiding

Schrijf je in en reserveer je plek

De opleiding is een investering in jezelf van €2600,-, betalen in termijnen is ook mogelijk.

Klinkt dit als iets voor jou? Vraag dan NU de brochure aan! Hierin tref je niet alleen uitgebreide informatie over de opleiding ‘Level 2 – Brain Balance Coach’ aan, maar vind je ook een overzicht van alle vervolgopleidingen en specialisaties.

Direct inschrijven voor de opleiding kan natuurlijk ook. Let op: Level 1 is vereist om level 2 te kunnen volgen.

Zij gingen je voor

Zij gingen je voor

Brain Balance Opleidingen
– REVIEW –

"

De stress training was een goede combinatie van verdieping en oefeningen. Mischa heeft veel kennis rondom het onderwerp en ging goed op diverse vragen in. De locatie en de werknemers straalde rust uit en gaf een gevoel van thuiskomen. De acceptatie van iedereen en de mogelijkheid om jezelf te zijn en te vinden heb ik als erg fijn ervaren.

5/5
– Pippa Tas

Brain Balance Opleidingen
– REVIEW –

"

De burn-out training was een goede mix van theorie/ wetenschap en ‘actieve’ handvaten om actief mee aan de slag te gaan. Het was een leuke groep, met open gesprekken. Charlotte en Erik waren inhoudelijk erg goed, enthousiast en zorgde voor veel interactie met de groep.

5/5
– Michelle de Waard

Brain Balance Opleidingen
– REVIEW –

"

Ik vond de stof erg interessant. De lunch was heerlijk. Echt om naar uit te kijken. Charlotte is erg inspirerend hoe zij dit weet te brengen. Leuke afwisseling met oefeningen tussendoor. Erik heeft heel veel kennis, wat uitdagend was (in positieve zin). De dagen waren goed georganiseerd. Wat een fijne sfeer hangt er op het Brain Balance kantoor!

5/5
– Nicole de Koning

Brain Balance Opleidingen
– REVIEW –

"

Er ging een wereld voor me open. Liefdevol en gepassioneerd werd de informatie gebracht, met genoeg aandacht voor iedereen.Er heerste een rustige, vriendelijke en open sfeer in de groep.  Ik ga met veel nieuwe kennis en een volle buik van een heerlijke Brain Food lunch naar huis.

5/5
– Kitty Rijk

Brain Balance Opleidingen
– REVIEW –

"

De dag van Erik was erg leuk en leerzaam, wel pittig op inhoud. Charlotte had meer afwisseling tussen leren en doen. Ik heb hele fijne dagen gehad. Veel geleerd en het voelde vertrouwd.

5/5
– Willem Visser

Brain Balance Opleidingen
– REVIEW –

"

Ik heb veel nieuwe dingen geleerd en veel bruikbare waardevolle informatie gekregen. Handvaten om mee aan de slag te gaan. Het is een echte aanrader voor iedereen die stress voelt en tips wil om ermee aan de slag te gaan. De groep had een fijne energie en de lunch was echt geweldig!

5/5
– Nikki de Kok

De trainers

Erik Schut
Inge Declercq
Mischa Selis
Nanda Coenen
Siebe Hannosset
Kirsten Elsdijk
Job van den Hurk
Job van den Hurk

Brain Balance Coach: de baan van de toekomst!

Een opleiding tot Brain Balance Coach biedt een groot perspectief in het werkveld. Zo hebben we aan de hand van toekomstschetsen een serie stellingen voorgelegd aan diverse specialisten, werkzaam in de gezondheidszorg. Hierbij kwamen onderwerpen aan bod zoals werkgelegenheid, carrièreperspectief en de invloed van ziektebeeld ontwikkelingen in de aankomende decennia. Hieruit kwam naar voren dat banen en opleidingen zoals we die nu kennen, er straks echt anders uitzien. In 2030 vertegenwoordigen ziekten zoals Parkinson, Alzheimer, dementie, depressie en burn-out, naar verwachting de grootste ziektelast ter wereld.

Een job als Brain Balance Coach is dus belangrijk in de samenleving waar we vandaag in leven, maar absoluut onmisbaar in die van morgen!

Denk dus niet te lang na en doe NU mee!