Test jouw energiebalans

Test jouw energiebalans

Start de test

Online burn-out training door Brain Balance Expert Charlotte Labee

Online burn-out training

Leer je brein kennen in tijden van een burn-out en ga samen met Brain Balance Expert Charlotte Labee aan de slag met theorie en concrete oefeningen.

Een burn-out is het gevolg van een grote disbalans in het brein, waarvan je niet van de ene op de andere dag hersteld bent. Je wilt een burn-out daarom liever voorkomen dan genezen en hiervoor is kennis van de hersenen cruciaal. Want wat gebeurt er eigenlijk precies in het brein bij een burn-out?

Tijdens de online training burn-out gaat Brain Balance Expert Charlotte Labee met je aan de slag om ervoor te zorgen dat je preventief een burn-out kunt voorkomen.

Wanneer je te maken hebt met een burn-out bevat deze training zeer waardevolle informatie om meer te leren begrijpen waarin je processen zich nu bevinden. Met de handige informatie, tools en opdrachten kun je zelf aan de slag om meer balans terug te brengen in je brein.

Let op! Het is geen training die ervoor zorgt dat je uit je burn-out komt, maar gaat je ondersteunen in diverse processen. Hoe meer je zelf aandacht besteed aan de informatie en tools die ik met je deel, hoe meer dit je proces zal ondersteunen. Om een burn-out te verhelpen is tijd, kennis en de juiste support nodig.

*Let op! Dit geldt niet bij een actie.

Burn-out

Online training

€ 209 €109

  • 7 uur durende training gegeven door Brain Balance Expert Charlotte Labee
  • Met video’s, opdrachten & tools
  • Online handboek
  • Concrete oefeningen
  • 3 maanden beschikbaar: herhaling = key
  • Je kunt de training doen op de tijden wanneer het jou uitkomt
  • Incl. Brain Balance map, pen, waterfles en notitieblok*

Charlotte Labee

Brain Balance Expert, schrijver en spreker

Snelle informatie

Per les vind jij een video van Charlotte onder het tabje ‘Les’ en de bijbehorende digitale handouts, opdrachten en andere bijlagen onder het tabje ‘Materialen’.

Een burn-out is een signaal van een brein wat niet in balans is. Waardoor mentale en fysieke problemen optreden.

“Ben aan deze training begonnen en kon niet stoppen met kijken. De video’s van Charlotte zijn verhelderend. Door de opdrachten ga je ook echt aan de slag, en blijf je niet passief afwachten. Omdat de cursus langer toegankelijk is, ga ik er zeker nog een keer doorheen. Herhaling is goed voor het brein heb ik geleerd ;)”

Kitty
Online burn-out training

“Wat hier fijn aan is, is dat je de training op je eigen tijd kunt doen. Door de handige map die er bij zit kun je de belangrijkste opdrachten uitprinten en voor je zelf bewaren en nog eens doornemen!”

Esther
Online burn-out training

“De tips die je krijgt in deze training zijn echt enorm waardevol. Ik had eigenlijk niet het idee dat ik stress had, maar door deze training ben ik veel bewuster van mezelf en mijn stress symptomen. Hierdoor kan ik er ook bewust mee aan de slag met alle tips die Charlotte geeft. Heel fijn!”

Jan
Online burn-out training

“De informatie die Charlotte deelt maakt ze heel begrijpelijk en helder. De hoeveelheid informatie is goed te volgen doordat het korte video’s zijn per onderwerp. Ook de opdrachten zijn heel leuk, de mogelijkheid om zelf te bepalen wat je uitprint vind ik ook heel duurzaam. Vond ik echt iets waar over nagedacht is. De map, fles en begeleidende brief en notitieblok zijn zo leuk om te ontvangen. Aan deze training is aandacht besteed. Zeker een aanrader voor diegene die meer over zijn brein te weten wil komen”

Vivian
Online burn-out training