Cacao ceremonie

Een onvergetelijke ervaring waarbij je wordt begeleid in een reis naar binnen. Leer luisteren naar wat je hart jou vertelt met de hulp van de krachtige meester-plant rauwe cacao.

Leer luisteren naar je hart en kom in diepe verbinding met jezelf

Voor iedereen die op een dieper niveau met zichzelf en zijn hart wil verbinden.

Hoe kun jij je herinneren wie je bent, wat je persoonlijke missie en bestemming is? Leer luisteren naar wat je hart je vertelt met behulp van de krachtige meester-plant rauwe cacao. Krijg unieke inzichten onder professionele begeleiding van Sharon en Henry tijdens een transformerende cacao ceremonie in Rotterdam.

We nodigen je uit te verbinden met jezelf en met elkaar tijdens een unieke ceremonie. Samen dansen, zingen, delen en het leven vieren.

‘Deep inside there is a longing, remember the real you. Letting go of all your stories you believed that were true’

Cacao ceremonie

Inspiratie sessie

€ 79

 • Vrijdag 19 april 2024
 • 19:00 – 22:00 uur
 • Theodoor Colenbranderhof 3,
  3059 Rotterdam
 • Incl. Brain Food snack
 • Inclusief meditatiekussen en deken tijdens sessie

Sharon en Henry

Snelle informatie

Wat ga ik ervaren tijdens deze inspiratie sessie?

We starten de ceremonie met het zetten van een intentie: wat is de reden dat jij hier bent, wat wil je vandaag, maar ook morgen en de rest van je leven ervaren? Met die intentie drinken we de cacao om vervolgens met behulp van de mooie muziek dieper te verbinden met onszelf. Sharon en Henry weten precies welke stappen je mag zetten om de werking van de cacao écht te gaan ervaren en ondersteunen jou hierbij.

 • Kom dichter bij jouw gevoel
 • Ontvang unieke inzichten en helderheid
 • Verbind je lichaam, hart en brein
 • Kom thuis in je eigen energie
 • Laat je creativiteit stromen

Tijdens deze unieke ceremonie is er bovendien ruimte om te delen: een verhaal, muziek, dans, poëzie, wat je hart je ingeeft. Samen maken we de ceremonie tot een onvergetelijke ervaring.

‘Can’t deny your inner calling to rise up & shine. Will you trust that magic journey where your moon & stars align’

https://www.youtube.com/watch?v=uphi7TSNrogu0026t=38s

“Wat een verademing is dit. Ik begrijp eindelijk waar mijn klachten precies vandaan komen en ik kan hier direct mee aan de slag. Dankjewel voor alle kennis, Ginny!”

Astrid
Hormonen en je brein

“Waanzinnig fijne en enthousiaste manier van communiceren. En de training werd helemaal afgestemd op de behoeften van onze groep. Zo fijn!”

Karen
Hormonen en je brein

“In eerste instantie had ik mij aangemeld om meer te leren over hormonen voor mijn puberzoon. Maar ik ga nu ook nog eens naar huis met heel veel kennis voor mijzelf. Ik vond het onderwerp seks en libido zeer interessant. Er wordt namelijk niet zoveel over gesproken. Dankjewel voor deze inspirerende twee dagen.”

Hanneke
Hormonen en je brein

“Ik voelde mij heel veilig in de groep, waardoor ik ook openlijk over mijn eigen klachten kon praten. Dat is heel fijn, want nu ga ik met een concreet plan naar huis. Ik heb zin om ermee aan de slag te gaan! En ik kom zeker nog een keer terug voor een training bij jullie.”

Linda
Hormonen en je brein

“Ginny heeft super veel kennis en dit brengt ze op een hele leuke manier over. De groep was heel enthousiast en er hangt een goede sfeer op de locatie. Ik heb echt genoten van de tweedaagse en ben dankbaar voor alles wat ik heb geleerd.u0022

Daphne
Hormonen en je brein

“Ik vond de lesstof soms wat lastig, omdat we echt de diepte in gingen. Maar ik heb er vertrouwen in dat alles nog gaat landen en ga graag met alle tips aan de slag!”

Sigrid
Hormonen en je brein

“Dr. Ginny is ontzettend goed! Ontzettend veel kennis en brengt het super. THE BEST!!! Mooie presentatie en af en toe leuke bewegingsblokken. Ps. Heerlijke soep en fantastische salades.”

Conny
Hormonen en je brein

“Heel leuk dat mensen tussendoor hun eigen inbreng kunnen toevoegen. Dat maakt het heel persoonlijk!”

Jaqueline
Hormonen en je brein