Test jouw energiebalans

Test jouw energiebalans

Start de test

Online Brain Balance Training voor het onderwijs

Verandering is mogelijk. Start vandaag nog met de Online Training voor het onderwijs en maak impact voor jezelf, kinderen, jongeren en jongvolwassenen.

Jij maakt het verschil

De basis van het mentaal welbevinden en veerkracht wordt op jonge leeftijd vastgelegd. Gezien de hoge mate van prestatiedruk en de hoeveelheid stress die jongeren ervaren is het des te belangrijker om vandaag de dag nog te veranderen. Veel kinderen en jongeren hebben moeite om zich te concentreren, voelen zich verloren, gaan gebukt onder een constante druk om te presteren en kunnen zich als gevolg niet goed verbinden met anderen.

Daarnaast kampen veel leerkrachten en docenten met overvolle klassen en het opvangen van het lerarentekort, de werkdruk is hoog. Het onderwijs lijdt eronder en zo ook de toekomst van de jeugd. Jij kunt dit veranderen, jij kunt vandaag nog verschil maken door te werken aan je eigen programmering, maar ook door handvatten en praktische tips mee te krijgen voor jouw coachende rol naar de leerling.

Online Training Onderwijs

€ 119,-

 • 7 online trainingen o.b.v. de Brain Balance Methodiek
 • Brain Balance trainers
 • 365 dagen toegang
 • Inclusief werkbladen met oefeningen
 • Extra bonusmateriaal van Wonderwijzer Lou Niestadt
 • Exclusief toegang tot online community
 • Start wanneer jij wilt. De 1e training is direct beschikbaar

Met de ‘online training voor het onderwijs’ leer jij je je wapenen tegen de hoeveelheid externe prikkels, de hoge druk in de maatschappij, je leert je levensstijl te veranderen en je breinprogrammering daarmee aan te passen. Het combineren en in balans brengen van jezelf middels de 7 Brain Balance pijlers, zorgen ervoor dat je je sneller gelukkiger zult voelen, je persoonlijk gaat ontwikkelen en een andere mindset weet te creëren. Zo leer je hoe je je brein vóór je kunt laten werken, in plaats van tegen je. 

De online training bestaat uit 7 trainingen*. Elke training bestaat uit verschillende video’s door één van onze Brain Balance trainers met praktische tips, handvatten en oefeningen om mee aan de slag te gaan. Het herprogrammeren van je brein kost gemiddeld 30 – 256 dagen, de trainingen zullen daarom verspreid over het schooljaar online komen te staan. Bij aanschaf van meerdere trainingen ontvang je een bericht zodra de nieuwe training live staat. 

*Mocht je eerst één training uit willen proberen dan kan dat voor €19,95.

De online training is voor diegene die:

 • Impact wilt maken in zijn of haar eigen ontwikkeling en die van de leerling.
 • Samenwerking in het onderwijs wilt verbeteren.
 • Communicatie wilt versterken.
 • Sterkere focus en aandacht wilt creëren in de klas.
 • Wil connecten met gelijkgestemden.
 • Mentale weerbaarheid en wendbaarheid van zichzelf en de leerling wilt verhogen.

Jouw trainers:

Nanda Coenen

Brain Balance Trainer, Vitaliteitscoach en natuurgeneeskundig

Floor van der Steeg

Brain Balance Coach- en trainer, psychiatrische verpleegkunde

Kirsten Elsdijk

Brain Balance Trainer, Orthomoleculair Psycho-Neuro Immunologie therapeut

Marieke Kok

Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut, darmcoach, natuurvoedingskundige en Brain Balance Coach- en trainer

Marijke Maatkamp

Brain Balance Trainer en jongerencoach

Extra bonus materiaal van Lou Niestadt

Bij elke module ontvang je bonusmateriaal van Wonderwijzer Lou Niestadt. Lou is moeder, oma, schrijfster, illustrator, leerkracht, entrepreneur en dus (w)onderwijzer! Ze geeft praktische tips hoe leerkrachten en docenten de opgedane kennis in hun lessen kunnen integreren.

Waarom sluit de kennis van Lou mooi aan bij Brain Balance? Lou ademt Brain Balance én heeft door haar ervaring in het onderwijs de gave om kennis visueel te maken. Wij vinden het dan ook té gek dat Lou deze kennis wil delen om jou te inspireren.

“Omdat álles begint in je éigen brein. Je woorden en gedachten creëren je gevoel en daarmee creëer je de hele boel!” – Lou Niestadt

Online Community

Bij aanschaf van de volledige online training krijg je exclusief toegang tot de online community van Brain Balance in het onderwijs. Hierin kan jij connecten met gelijkgestemden die ook een verandering in het onderwijs teweeg willen brengen. Een veilige omgeving waarin tips & tricks worden gedeeld, de nieuwste artikelen en alle overige updates rondom het onderwijs. Wij geloven er namelijk in dat als we verbinden dat er een veilige omgeving ontstaat. Veiligheid is heel belangrijk voor ons brein om überhaupt een verandering in gang te kunnen zetten.