Breathwork en je Brein

Wil je meer leren over het belang van ademhaling, breathwork en trauma’s? Nanda Coenen leert je tijdens deze tweedaagse Brain Balance Boost alles over de kracht van ademen.

Ontdek de kracht van ademen

Voor een leven vol energie, geluk, balans en rust zijn veel facetten van belang. Van voeding tot beweging en van een goede nachtrust tot het reduceren van stress. De kracht van ademhaling is echter een tool die vaak wordt vergeten wanneer we het optimale uit ons leven willen halen. En dat is zonde, want met de juiste manier van ademhalen is het mogelijk jouw (brein)gezondheid een boost te geven.

Ruim 1,3 miljoen Nederlanders ervaart momenteel burn-out klachten (cijfers: burn out poli) met zowel fysieke als mentale klachten als gevolg. Bij deze klachten denk je wellicht niet altijd aan ademhaling als oorzaak én oplossing terwijl de manier van ademen van grote invloed is op je gesteldheid.

Nanda Coenen leert je tijdens deze tweedaagse Brain Balance Boost alles over de kracht van ademen. Maar liefst 8 van de 10 mensen ademt verkeerd met ziekten en disbalans tot gevolg. Maar ademen werkt 2 kanten op. Zo kan een ingrijpende gebeurtenis effect hebben op je ademhaling, maar kun je ook door middel van ademhaling de regie weer terugpakken.

Deze tweedaagse training vindt plaats op 23 en 24 maart 2024 in ons Brain Balance opleidingsinstituut in Rotterdam. Wil je meer leren over het belang van ademhaling, breathwork en trauma’s? Schrijf je dan snel in, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar*.

*Disclaimer: Wanneer je zwanger bent, specifieke medicijnen gebruikt, een hoge bloeddruk hebt, hartproblemen of bijvoorbeeld last hebt van psychoses overleggen we eerst met jou om te kijken of deze training voor jou geschikt is. Neem hiervoor contact met ons op via info@brainbalanceinstituut.com.

Boost

Breathwork en je Brein

€ 299,-

 • 10:00 – 17:00 (incl. lunch)
 • Incl. Brain Food Lunch, drinks & snacks
 • 23 & 24 maart 2024
 • Theodoor Colenbranderhof 3,
  3059 Rotterdam
 • Incl. studiemap, lesmateriaal en certificaat
 • Deze training is geaccrediteerd door het KTNO

Nanda Coenen

Brain Balance Coach, Vitaliteitscoach en natuurgeneeskundig therapeut i.o.

Snelle informatie

Geaccrediteerd door

Goed om te weten

Na afronding ontvang je een bewijs van deelname en toegang tot het opgeven voor de Level 2 opleiding tot Brain Balance Coach. Je moet minimaal 6 lesdagen aanwezig zijn om het certificaat te ontvangen.

 • De gemiddelde groepsgrootte is 40 deelnemers.
 • De training is goed voor 4 ECTS (112 uur).
 • Alle documenten uit de studiemap worden jouw eigendom.
 • Het betreft vakopleidingen en/of modules.
 • Tijdens de interactieve lessen doorloop je de opleiding in duidelijke en haalbare stappen op een bewuste manier, met de juiste theorie zorgvuldig samengesteld vanuit de neurowetenschappen en orthomoleculaire geneeskunde.

Wat onze deelnemers vinden

“De opleiding level 1 geeft op een hele fijne praktische manier inzicht in de werking van je brein en je persoonlijke processen. Confronterend, mooi, intens en super waardevol. Levens veranderend!”

Mark
Opleiding level 1

“Dank jullie wel voor alle mooie inzichten en alles wat ik heb morgen leren. Ik heb genoten van heel de reis, van de kennis die wordt gedeeld, maar vooral van alles wat er op mijn pad is gekomen. Niet alleen ik merk verandering, maar ook mijn omgeving.”

Karen
Opleiding level 1

“Level 2 voelde echt als een groot cadeau aan mezelf. Bij level 1 heb ik al hele mooie stappen gezet, maar zo gaaf bij level 2 nog meer de diepte in te gaan. Dankbaar dat ik deze kennis nu in mijn eigen praktijk mag overbrengen.”

Marion
Opleiding level 2

u0022Wat een feestje in de opleiding tot Brain Balance Coach. Gaaf om van verschillende docenten les te krijgen met elk zijn of haar eigen expertise. Ik heb nu nog meer kennis en vind het zo mooi om dit over tekenen brengen aan andere mensen.u0022

Linda
Opleiding level 2