Brain Balance jongeren

Brain Balance voor jongeren

  • Wanneer je zoekende bent naar jouw doel in de maatschappij
  • Leer omgaan met prikkels voor meer focus, rust en vooral veel energie
  • Kom van negatieve gedachtes af en ontdek je eigen kracht

Geaccrediteerd door

Ontdek je eigen kracht

Ervaringen van anderen

De jongerenavond was een eye-opener! Ik heb niet alleen nieuwe vrienden gemaakt, maar ook praktische handvatten gekregen om meer balans en rust in mijn leven te vinden. Brain Balance heeft echt mijn perspectief veranderd.

Sem
Rotterdam

Deze jongerenavond was precies wat ik nodig had. Ik heb niet alleen geleerd hoe ik beter kan omgaan met prikkels, maar ook hoe ik mijn eigen pad kan volgen en mijn dromen kan najagen. De sfeer was ondersteunend en motiverend.

Julia
Gouda

Wat een geweldige avond vol connecties en inzichten. De gesprekken over het vinden van mijn doel en het volgen van mijn dromen waren inspirerend. Ik voel me nu gesterkt en beter voorbereid om mijn weg te vinden in de maatschappij.

Stijn
Amsterdam

Kalenderoverzicht

Er zijn plekken beschikbaar

Jongerenavond 18 – 25 jaar

Er zijn plekken beschikbaar
Jongerenavond 18 – 25 jaar

Aandacht voor je breingezondheid is ontzettend belangrijk om rust en geluk te kunnen ervaren, maar wanneer je bijvoorbeeld in jouw klas of vriendengroep niemand hebt met wie je hierover kunt brainstormen, verdwijnt de urgentie ervan al snel naar de achtergrond. Helemaal niet erg en volkomen logisch, maar we willen jou als bewuste jongvolwassene graag helpen en ondersteunen om van Brain Balance een lifestyle te maken. Zodat je met volle focus, rust en vooral heel veel geluk en magische momenten de toekomst in gaat!

Er zijn plekken beschikbaar

Breathwork sessie

Er zijn plekken beschikbaar
Breathwork sessie

De Breathwork sessie helpt je om stress en spanning los te laten en jouw gezondheid en geluk te verhogen. Ontdek de kracht van ademwerk.

Er zijn plekken beschikbaar

Brain Balance Energy Retreat 2024

Er zijn plekken beschikbaar
Brain Balance Energy Retreat 2024

Het 5-daagse Brain Balance Energy Retreat van Nederland en België, waarin je in 5 dagen leert met je eigen energie, je fysieke lichaam concreet te voelen en activeren. Werken met je brein, je lichaam en je energie, maakt het een unieke ervaring. Je zult leren hoe je in harmonie zult leven met jezelf, de natuur, de generaties voor je en hoe je cellulaire programmeringen een upgrade zullen krijgen. Wanneer je jouw cellulaire imprint van je verleden verandert, zul je het fysieke lichaam veranderen en kun je de essentie van je leven ontdekken.

Er zijn plekken beschikbaar

Burn-out

Er zijn plekken beschikbaar
Burn-out

Burn-outklachten zitten in je lichaam: je slaapt slechter, bent moe, hebt fysieke klachten als hoofdpijn en spierpijn, depressieve klachten, darmproblemen, menstruatieproblemen en meer. Hoe pak je deze klachten aan, en hoe kun je werken aan je mindset en individuele valkuilen? De training geeft veel informatie en praktische handvaten om meteen in het dagelijks leven in te zetten. De dagen zijn daarom zinvol voor iedereen die een burn-out wil begrijpen, voorkomen, of bezig is met het herstel.

‘Als Brain Balance expert, spreker, trainer en auteur help ik mensen in balans te komen. In balans met zichzelf en in hun dagelijks bestaan, waardoor ze meer geluk, gezondheid en plezier ervaren in hun leven.’

Achter Brain Balance Instituut schuilt oprichtster Charlotte Labee. Midden in de uitdagingen van het leven vond zij haar zielsmissie. ‘2017 werd mijn keerpunt. Na jaren in disbalans te hebben geleefd, nam Charlotte een duik in de psychologie en vooral de kant van neurowetenschappen, aangevuld met studies zoals ‘Neurological Effects’ en ‘Epigenetica’.