Test jouw energiebalans

Test jouw energiebalans

Start de test

Brain Balance jongeren

Brain Balance voor jongeren

  • Wanneer je zoekende bent naar jouw doel in de maatschappij
  • Leer omgaan met prikkels voor meer focus, rust en vooral veel energie
  • Kom van negatieve gedachtes af en ontdek je eigen kracht

Geaccrediteerd door

Ontdek je eigen kracht

Ervaringen van anderen

De jongerenavond was een eye-opener! Ik heb niet alleen nieuwe vrienden gemaakt, maar ook praktische handvatten gekregen om meer balans en rust in mijn leven te vinden. Brain Balance heeft echt mijn perspectief veranderd.

Sem
Rotterdam

Deze jongerenavond was precies wat ik nodig had. Ik heb niet alleen geleerd hoe ik beter kan omgaan met prikkels, maar ook hoe ik mijn eigen pad kan volgen en mijn dromen kan najagen. De sfeer was ondersteunend en motiverend.

Julia
Gouda

Wat een geweldige avond vol connecties en inzichten. De gesprekken over het vinden van mijn doel en het volgen van mijn dromen waren inspirerend. Ik voel me nu gesterkt en beter voorbereid om mijn weg te vinden in de maatschappij.

Stijn
Amsterdam

Kalenderoverzicht

‘Als Brain Balance expert, spreker, trainer en auteur help ik mensen in balans te komen. In balans met zichzelf en in hun dagelijks bestaan, waardoor ze meer geluk, gezondheid en plezier ervaren in hun leven.’

Achter Brain Balance Instituut schuilt oprichtster Charlotte Labee. Midden in de uitdagingen van het leven vond zij haar zielsmissie. ‘2017 werd mijn keerpunt. Na jaren in disbalans te hebben geleefd, nam Charlotte een duik in de psychologie en vooral de kant van neurowetenschappen, aangevuld met studies zoals ‘Neurological Effects’ en ‘Epigenetica’.